به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ به نقل از العالم، «جان مککین»، رئیس کمیته نیروهای مسلح سنای آمریکا، که در نشست این کمیته سخنرانی میکرد، مدعی شد: تهدیدی که از طرف روسیه، چین، کره شمالی و ایران در کنار بازیگران غیردولتی متوجه آمریکاست در سال های اخیر افزایش یافته است و شهروندان، بنگاه های تجاری، نیروهای مسلح و دولت هدف این حملات بودهاند.
مککین افزود تا جایی که میدانم هدف از تحقیقات درباره دخالت روسیه در انتخابات ریاستجمهوری آمریکا تغییر نتیجه انتخابات نیست و نباید باشد.
وی اظهار داشت: هم اکنون «جیمز کلاپر» هدایت تحقیقی گسترده درباره دخالت روسیه در انتخابات اخیر آمریکا را بر عهده دارد. هدف از این تحقیقات اطلاع رسانی به مردم آمریکا تا حد ممکن است.
وی در ادامه افزود: هدف از این تحقیقات تا جایی که میدانم تغییر نتیجه انتخابات ریاستجمهوری آمریکا نیست و نباید باشد. همان طور که رئیسجمهور اوباما و رئیس جمهور منتخب –ترامپ- گفته اند، کشورباید به سمت جلو حرکت کند. اما لازم است با اطلاع کامل از حقایق ادامه مسیر دهیم.
وی گفت : باور دارم رئیس سازمان اطلاعات ملی آمریکا پس از کامل شدن تحقیقات، کنگره را در جریان خواهد گذاشت و الان زمان پیش داوری درباره نتایج تحقیقات نیست. همان طور که گفته شد، هم اکنون اطلاعات بسیاری در این باره داریم. ماه اکتبر نهادهای اطلاعاتی ما یک صدا به این نتیجه رسیدند که دولت روسیه دستور به خطر انداختن ایمیل های اشخاص و موسسات آمریکایی از جمله سازمان های سیاسی آمریکا را صادر کرده است.
مک کین همچنین، مدعی شد انتشار مطالب ایمیلهای هکشده با انگیزه و شیوه های روسیه همخوانی دارد و سرقت ایمیلها و انتشار آن با هدف دخالت در فرایند انتخابات آمریکا صورت گرفته است؛ زیرا، جامعه اطلاعاتی آمریکا اطلاعات بیشتری در زمینه فعالیتهای روسیه، از جمله گزارش تحلیلی مشترکی حاوی جزئیات فنی از قبیل وسایل و زیرساختهایی که سازمانهای اطلاعات نظامی روسیه به کار گرفتهاند، منتشر کرده است. وی در ادامه گفت: هر آمریکایی باید درباره حملات روسیه به کشورمان هشیار باشد.
این سناتور آمریکایی در ادامه، اظهار داشت: هیچیک از منافع امنیت ملی آمریکا مهمتر از توانایی برگزاری انتخابات منصفانه، آزاد و مصون از دخالت خارجی نیست. به همین دلیل کنگره باید سیاستهای حزبی را کنار بگذارد و لازم است هر دو جناح با کمک یکدیگر راه حلی جامع برای بازدارندگی، دفاع و در صورت نیاز واکنش به حملات سایبری خارجی بیابند.
انتهای پیام/