به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
شهرکرد؛ ابراهیم شیرانی گفت: امسال 120 تن پیاز زعفران برای کشت در 35 هکتار در مزارع سراسر چهارمحال و بختیاری توزیع شد.
وی افزود: کشت پیاز زعفران در استان از اوایل شهریور هر سال به مدت یک ماه و برداشت این محصول از نیمه دوم مهر تا پایان آبان انجام می شود.
شیرانی با اشاره به وسعت 105 هکتاری مزارع زعفران در استان اضافه کرد: امسال بر اساس میانگین 4 کیلوگرم محصول در هر هکتار، 420 کیلوگرم زعفران از این سطح برداشت شد.
شیرانی ادامه داد: بیشترین مزارع زعفران استان در شهرستان های فارسان، کیار و بن قرار دارد.
وی گفت: محصول زعفران چهارمحال و بختیاری به استان خراسان رضوی و مقداری به کشورهای حاشیه خلیج فارس صادر می شود.
انتهای پیام/ک