دادستان کل کشور گفت: امروز فضای مجازی و محتوای آن به گونه ای است که به طور مسلم آسیب جدی به جامعه وارد می کند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان؛حجت الاسلام و المسلمین محمد جعفر منتظری روز سه شنبه در آیین تودیع و معارفه دادستان سابق و جدید قم،گفت: امروز به شدت مورد تعرض و تهاجم فرهنگی دشمن هستیم و تهاجم فرهنگی هم اخلاق اجتماعی و فردی را هدف قرار می دهد.

وی با اشاره به این که در حوزه امنیت اخلاقی به طور قطع و یقین مشکل داریم، اضافه کرد: دشمن از راه های گوناگون این حوزه را با هدف تضعیف اعتقادها و اعتماد مردم هدف قرار داده است و شبیخون خود را عملیاتی می کند.

دادستان کل کشور تصریح کرد: دشمن می خواهد جوانان را به مسائل جنسی و اخلاقی سرگرم و درگیر معضلات مختلف از جمله اعتیاد کند و این خطر جدی است که جامعه را تهدید می کند و اگر مسئولان متوجه این خطر بزرگ نباشند ضربه می خوریم.

منتظری بیان کرد: اگر نسل جوان اعتقاد به اسلام، نظام، ولی فقیه و جمهوری اسلامی نداشته باشد سینه اش را در برابر دشمن سپر نمی کند.

وی با اشاره به این که مسئولان در جریان بسیاری از مسائل فرهنگی هستند، تصریح کرد: امروز خطر بزرگ فرهنگی و اخلاقی جامعه را تهدید می کند و بستر این تهدید نیز به طور کامل فراهم شده است.

منتظری یادآورشد فضای مجازی که می تواند بسیار مفید باشد، متاسفانه به خطر بزرگی تبدیل شده که جامعه را تهدید می کند.

دادستان کل کشور بیان کرد: امروز فضای مجازی و محتوای آن به گونه ای است که به طور قطع و مسلم یک آسیب جدی را به جامعه وارد می کند؛ یک واقعه ای است که می طلبد دست اندرکاران و مسئولان برای برخورد با این آسیب و عارضه عجیب اجتماعی اقدامی جدی داشته باشند.

برپایی عدل الهی هدف اصلی نظام اسلامی  

دادستان کل کشور از عدالت به عنوان هدف اصلی ارسال کتب الهی یاد کرد و افزود: تحقق این هدف در جامعه راهکارهای مشخصی دارد؛ بر اساس فرمایشات امام علی(ع) تحقق عدالت نیازمند عمل است.

 منتظری با اشاره به اینکه هدف اصلی نظام اسلامی برپایی عدل الهی است، تصریح کرد: هر چند قوه قضاییه می‌تواند برای تحقق این هدف محور باشد اما قوای مجریه و مقننه و نیروهای نظامی و انتظامی در تحقق عدالت سهم مشخصی دارند.

وی جابه‌جایی‌ دادستان‌های استان‌ها را یکی از نیازهای اصلی کشور دانست و خاطرنشان کرد: این جابه‌جایی‌ها برای رسیدن به تحول انجام شده است.

منتظری با تاکید بر اینکه دادستان هر چند یک جایگاه قضایی دارد اما در مقام قضاوت و حکم نیست، عنوان کرد: رسالت اصلی دادستان احقاق حقوق مردم در دو بعد فردی و اجتماعی است که در بعد فردی به اعتراض‌های افراد شاکی و متهم رسیدگی می‌شود و این در این راستا باید به تکریم ارباب رجوع اهتمام جدی داشته باشیم.

وی با بیان اینکه دادستان حق ندارد به مجرم تندی کند، اضافه کرد: برخورد با مجرم نیازمند تشکیل دادگاه است و نباید شنیده شود که با برخی بدون حکم دادگاه برخورد شده است هر چند مجرمان واقعی برای فرار از جرم خود دروغ‌های مختلف را مطرح می‌کنند و دادستان و کارشناس باید با سیاست قضایی حقایق را دنبال کند.

منتظری بر اهتمام دادستان نسبت به احقاق حقوق جامعه که شاکی خصوصی ندارد، تاکید کرد و افزود: در گذشته در عرصه حقوق دادستانی نواقصی وجود داشته اما با تصویب قانون جدید وظایف دادستان به شیوه مطلوب تعیین شده و دادستان مراکز استان‌ها به اختیارات ویژه رسیده‌‌اند.

رئیس دادگاه ویژه روحانیت با بیان اینکه مقابله با تهدیدهای امنیتی جامعه نیازمند اهتمام جدی است، تصریح کرد: دادستان باید با دوراندیشی رفع این تهدیدها را مورد توجه قرار دهد و برای مسائل کلان شهر و جامعه برنامه‌ریزی کند.

وی اضافه کرد: اکنون در جامعه واقعیت‌هایی وجود دارد که مسؤولان اجرایی و قضایی نباید نسبت به آنها بی‌توجه باشند بلکه باید بر اساس واقعیت‌ها برنامه‌ریزی‌ها را انجام داده و برای رفع مشکلات تلاش کنند.

منتظری با تاکید بر اینکه امنیت مورد نظر جامعه در حوزه‌های مختلف تعریف می‌شود، مطرح کرد: ابزار لازم برای تامین امنیت در قانون برای دادستان پیش‌بینی شده و نیروهای انتظامی، امنیتی و گاهی در صورت نیاز نیروهای نظامی ضابط هستند.

وی با اشاره به اینکه صیانت از امنیت اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و اخلاقی باید مورد توجه دادستان قرار گیرد، عنوان کرد: رشد اقتصادی نظام اسلامی و تحقق اقتصاد مقاومتی نیازمند تامین امنیت اقتصادی کشور است چرا که اقتصاد ناسالم نابودی جامعه را به دنبال دارد.

انتهای پیام/ع
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.