سعیدی مسئول انجمن فیزیوتراپی تهران در گفتوگو با
خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ افزود: حضور فیزیوتراپیستهای کشور با جمعیت حدود هفت هزار نفر در کشور عملکردهای خوبی را به دنبال داشته تا آنجایی که طبق گزارشات رسیده از سوی متولیان امر کمترین پرونده های قصور پزشکی از آن فیزیوتراپیست هاست.
وی ادامه داد: با توجه به فقر حرکتی، سبک زندگی ناسالم، شهرنشینی و سالمندی حضور فیزیوتراپیست ها باید بیش از پیش مورد توجه متولیان امور بهداشت و درمان کشور باشد.
سعیدی در ادامه افزود: خوشبختانه سمینارها و کنگره های فیزیوتراپی با روش های نوین، تجهیزات جدید و تعامل با دانشمندان خارجی و داخلی فرصت خوبی برای فیزیوتراپیست های کشور ایجاد کرده است.
مسئول انجمن فیزیوتراپی تهران اظهار داشت: 80 درصد افراد جامعه دچار درد ستون فقرات از ناحیه کمر می شوند که خانه نشینی این افراد تهدیدی برای اقتصاد سلامت و رونق کسب و کار است و در این موضوع جای خالی فیزیوتراپی بیش از پیش مشهود است.
به گفته سعیدی، از آنجایی که بیشترین فشار در ناحیه ستون فقرات است باید آموزش های فیزیوتراپی با اصلاح حرکت فرد در گام پیشگیری در کارخانجات، صنایع و مشاغل کارگری پرخطر وارد عمل شود تا از صدمات جبران ناپذیر مانند آرتروزهای زودرس پیشگیری به عمل آورد.
وی اضافه کرد: با توجه به اینکه محیط کارهای ما بویژه در بخش صنعتی ارگونومی و طب کار ندارند حضور فیزیوتراپ ها باید جدی تلقی شود تا افراد جامعه درگیر عوارض اختلالات اسکلتی عضلانی نشوند زیرا اکثر دردهای ستون فقرات غیراختصاصی است و نیاز به جراحی ندارد و فیزیوتراپیست ها می توانند آن را بهبود ببخشند.
سعیدی افزود: افراد در صورت مواجهه با دردهای ستوان فقرات باید به فیزیوتراپیست ها مراجعه کنند و اگر دردهای ستوان فقرات تخصصی باشد، فیزیوتراپیست ها بیمار را به متخصص مغز و اعصاب ارجاع خواهند داد.
وی در پایان یادور شد: سبک زندگی سالم، تحرک مناسب و کافی، تغذیه، اصلاح حرکت و دوری از استرس از عواملی است که به دورماندن از اختلالات اسکلتی عضلانی می انجامد.
انتهای پیام/