به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، با توجه به انتشار شایعه ای تحت عنوان جذام مرغی در شبکههای مجازی سازمان دامپزشکی کشور اعلام کرد که ضایعات مشاهده شده در برخی طیور نوعی زخم مکانیکی و موضعی است که در شرایط بستر نامناسب، غیربهداشتی و مرطوب در طیور گوشتی دیده میشود.
همچنین نامناسب بودن کف قفس در محل نگهداری طیور باعث ایجاد زخم در مرغهای تخمگذار میشود و بیماری با عنوان جذام مرغی وجود ندارد.
مهدی یوسف خانی درخصوص خبرهای منتشر شده در رابطه با شیوع جذام مرغی گفت: درصورتی که بیماری یا مورد مشکوکی در مرغ های گوشتی دیده شود، قبل از وارد شدن به بازار از طرف سازمان دامپزشکی کشور معدوم میشود و درحال حاضر هیچ مورد مشکوکی در رابطه با بیماری جذام مرغی در بین طیور دیده نشده است.
وی افزود: تنها خبرهای منتشر شده از سوی سازمان دامپزشکی در رابطه با بیماریهای مشاهده شده در طیور که به اطلاع مردم رسیده میشود صحت دارد و خبرهای دیگر کذب است و مردم به آنها اعتنا نکنند.
رئیس اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی بالا گرفتن خبرها و شایعات در مورد بیماریهای طیور، علی الخصوص گوشت مرغ را برای تاثیرگذاشتن روی قیمت این کالا دانست و گفت: برخی از افراد برای ایجاد بار روانی دست به انتشار خبرهای کذب میزنند و با این گونه تبلیغات سوء بازار تقاضا برای خرید گوشت مرغ را کاهش میدهند.
منبع:میزان
انتهای پیام/
در ضمن يک دوره پرورش مرغ بين چهل و پنج تا شصت روز طول ميکشه و نميشه بستر سالن را در اين مدت دست زد و تعويض کرد.