به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ بیل گیتس میلیاردر و بنیانگذار شرکت مایکروسافت یکی از حامیان اصلی طرح های بهداشتی و سلامتی در دنیا است و سرمایه گذاری های فراوانی برای شرکت ها و نهادهای مقابله با ویروس ها و بیماری های همه گیر انجام می دهد.
به تازگی او هشدار داده است که امکانات پزشکی و خدمات درمانی بویژه ساخت آنتی بیوتیک و واکسن ها با بیماری های عفونی متناسب نیست و این می تواند میلیون ها انسان را در معرض خطر ابتلا به بیماری های مرگبار قرار دهد.
او با اشاره به فراگیر شدن بیماری آنفلوانزا در سال 1918 میلادی که منجر به مرگ 50 میلیون انسان در سراسر جهان از جمله 250 هزار نفر در کشور انگلستان شد، بروز اپیدمی های مرگبار در عصر حاضر از جمله ابولا و زیکا را زنگ خطری ترسناک دانست که می تواند باعث مرگ میلیون ها انسان و حتی نابودی نسل بشر شود.
اکنون در دنیا باکتری و ابر ویروس ها منجر به مرگ بیش از 700 هزار نفر در جهان می شوند زیرا بدن آنها توانایی مقابله با ویروس ها را ندارد و در عین حال مصرف بیش از حد داروها و آنتی بیوتیک ها باعث مقاومت ویروسی و بی اثر بودن برای درمان انواع بیماری ها شده است.
گیتس همچنین از تمامی کشور های جهان و نهادهای بین المللی خواسته است تا برای ساخت داروهای جدید اقدام کنند و با پیشرفت فناوری ها زمان ساخت داروها را کاهش دهند، اکنون در دنیا ساخت دارو فرآیندی زمانبر است، کما اینکه برای ساخت واکسن ابولا و زیکا زمان زیادی صرف تحقیق و توسعه دارو شد و در این مدت هزاران انسان دچار مرگ شدند یا نوزادان داراری نقص جسمی به دنیا آمدند.
گیتس اعتقاد دارد کشورهای ثروتمند مانند انگلیس و ایالات متحده نقش مهمتری دارند و باید تحقیقات گسترده تری برای مقابله با ابر ویروس ها انجام دهند.
منبع:Dailymail
انتهای پیام/