فرشته کریمی روانشناس در گفتگو با خبرنگار
گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به کودکانی که نظارهگر نزاع بین والدینشان هستند، اظهار داشت: زمانی که کودکان به طور مداوم والدین را در حالت مشاجره ببینند دیگر به توصیههای والدین مبنی بر اینکه باید به درستی با دیگران رفتار کنند گوش نمیدهند چرا که والدینشان را همیشه در حالت قانون شکنی و منازعه دیدهاند در نتیجه الگوی رفتاری ناسازگاری در آنها شکل میگیرد.
وی در ادامه افزود: کودکان با دیدن نزاع والدین تصور میکنند که والدینشان یکدیگر را دوست ندارند از همه مهمتر عصبانیت پدر و مادر خواه ناخواه به کودکشان منتقل میشود و آنها را دچار تشویش و نگرانی میکند.
کریمی در ادامه تصریح کرد: این بچهها به افراد مضطربی تبدیل میشوند که توانایی سرکوب خشم خود را ندارند و در نهایت اعتماد به نفس و اضطراب خود را از دست میدهند.
این روانشناس با اشاره به راهکاری که والدین باید بعد از دعوا نسبت به فرزندان خود پیش بگیرند، بیان کرد: در هر زندگی دعوای بین زن و مرد امری اجتناب ناپذیر است در نتیجه باید سعی شود تا جایی که ممکن است زن و مرد جلوی فرزندانشان آرامش خود را حفظ کنند و اگر از دست یکدیگر بنا به دلایلی ناراحت شدند آن را به زمانی که کودکشان حضور ندارد یا خواب است انتقال دهند.
وی در پایان تأکید کرد: زمانی که بحثتان به پایان رسید با کودکتان صحبت کنید و سعی کنید از او به خاطر اینکه باعث ناراحتی او شدید عذرخواهی کنید.
انتهای پیام/