نماینده اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان ادامه داد: فتنه سال 88 نشان داد که چگونه فردی که نخست وزیر امام بود دل در گرو ضربه زدن به همان نظام را داشت که حضرت امام (ره) فرموده بودند حفظ این نظام از اوجب واجبات است.
وی تصریح کرد: 9 دی از طرف دیگر نشانه رویش جوانی انقلاب در میان جوانانی بود که نه انقلاب و نه حوادث قبل از آن را دیده بودند و امام(ره) و جنگ را نیز از نزدیک لمس نکرده بودند اما انقلابیتر از همه دورانها در عرصههای مختلف حاضر شدند و با آرمانهای امام خمینی(ره) ربر کبیر انقلاب تجدید پیمان کردند.
عرب افزود: از سوی دیگر در ماههای اخیر شاهد این موضوع هستیم که برخیها سخن از پایان خط قرمز فتنه میکنند و میگویند که جرایم فتنهگران پایان یافته است که باید به آنها گفت فتنه هیچگاه خط قرمز شما نبوده چرا که شخصی را که در فتنه 88 دست داشته را به عنوان وزیر خود منصوب میکنید و به او رای اعتماد میدهید. تعجب ندارد اما باید بدانید که باز هم همین جوانان در مقابل شما فریاد انقلاب سر میدهند.
نماینده اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان بیان داشت:عجیب نیست که همان وزیر حاضر در فتنه بعد از سخنرانی دانشجویان در مقابل رئیس جمهور از سر بغض و ناراحتی دانشجویان را در کنار گروهکهای فرقان و منافقین قرار میدهد و اشکالی هم ندارد چرا که جوانان مملکت برای ادامه راه انقلاب هزینههای بیشتری را نیز خواهند داد و اینگونه کنایههای اصلا اهمیتی ندارد. قطار این انقلاب با تدابیر رهبر معظم انقلاب و پشتوانه مردم و جوانان انقلابی با تمام توان در حال حرکت به سمت آینده روشن هستند و هیچکس نمیتواند مانع آنان شود.
وی با اشاره به این موضوع که چگونه میشود مقصر همه اتفاقات در کشور تحریمها و یا دولت سابق باشد بیان داشت: یکی از عجایب امروز کشور این است که جای منتقدان با مسئولانی که باید پاسخگو باشند عوض شده و مسئولینی که باید در پیشگاه مردم نسبت به کاستیها و ضعفها پاسخگو باشند اکنون طلبکار شدهاند و اگر این روند ادامه داشته باشد خیلی دور از ذهن نیست که در آینده نزدیک گفته شود که مردم مقصر همه اتفاقات در کشور هستند.
عرب با طرح این سوال که آیا مردم مقصر افزایش بیکاری هستند و یا کسانی که حقوقهای نجومی گرفتهاند گفت: مسئولینی که توان حل اینگونه بحرانها را ندارند در خانههای خود بنشینند و عرصه را به جوانان واگذار نمایند تا مسائل کشور حل شود و امید به جامعه بازگردد چرا که جامعهای که امید نداشته باشد قطعا محکوم به شکست است و برای حفظ این امید باید مانند مقام معظم رهبری حاکمان جامعه نیز توجه ویژهای به این موضوع داشته باشند البته امروزه در صحبتهای عدهای از مسئولین جز یأس و ناامیدی چیزی وجود ندارد چرا که فقط با این صحبتها است که منافع شخصی آنها تامین میشود.
عرب در بخش پایانی سخنانش با اشاره به این موضوع که اگر قرار بود با نسخههای افرادی که صحبتهای ناامید کننده دارند برای کشور برنامه ریزی کرد نمیشد امنیت امروز کشور را تامین کرد خاطر نشان کرد: آن چیزی که امروزه مورد نیاز کشور است تا مانند دهههای گذشته مشکلات حل شود، وحدت و همدلی است.
انتهای پیام/
تنها راه حل خروج از بحران، پیروی از فرمایشات رهبری و حفظ اتحاد است
موید باشید.
دمت گرم حرف همه را زدی برادر