چهارمین نیروگاه هسته‌ای پاکستان که با همکاری چین احداث شده است روز چهارشنبه وارد مدار شد.

چهارمین نیروگاه هسته‌ای پاکستان افتتاح شد
به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری فرانسه؛ چهارمین نیروگاه هسته‌ای پاکستان که با همکاری چین احداث شده است روز چهارشنبه وارد مدار شد. این نیروگاه در چارچوب تلاش های دولت پاکستان برای پایان دادن به کمبود انرژی، 340 مگاوات به میزان برق تولیدی در شبکه ملی پاکستان می افزاید.

پاکستان یکی از  کشورهای در حال توسعه است که در پی وقوع حادثه هسته ای فوکوشیما در ژاپن در سال 2011 همچنان به دنبال انرژی اتمی است. این کشور می کوشد به کمبود برق که در اوج مصرف در ماههای تابستان به 7000 مگاوات، یا حدود 32 درصد از کل میزان تقاضا می رسد، پایان دهد. 

رئاکتور چشمه-3، واقع در 250 کیلومتری جنوب غربی اسلام آباد، سومین رئاکتوری است که با همکاری میان کمیسیون انرژی اتمی پاکستان و شرکت هسته ای ملی چین احداث شده است. 
نخستین نیروگاه هسته ای پاکستان را کانادا در سال 1972 برای این کشور احداث کرد که ظرفیت تولید برق آن 137 مگاوات است.

نواز شریف، نخست وزیر پاکستان در مراسم افتتاح این نیروگاه که مقامات چینی و پاکستانی نیز در آن حضور داشتند، گفت :«ما امروز در مسیر تامین برق کشور از نقطه عطف مهمی عبور کردیم.» 

نخست وزیر پاکستان افزود احداث نیروگاه چشمه- 4 قرار است تا آوریل 2017 شروع شود. دو رئاکتور دیگر نیز در تاریخ نامعینی در مرکز پاکستان احداث خواهد شد. همچنین قرار است دو ایستگاه عظیم 2200 مگاواتی نیز در جنوب کراچی احداث شود. 

اسلام آباد قصد دارد تا سال 2030 حدود 8800 مگاوات برق از نیروگاههای اتمی تولید کند. پاکستان سخت در تلاش است برق مورد نیاز جمعیت 200 میلیون نفری خود را تامین کند و نواز شریف قول داده است این بحران را تا سال 2018 حل کند.


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار