به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه؛دکتر حسن ملکی نژاد در جلسه ساماندهی تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی با اعلام این مطلب گفت: با توجه به اینکه در بخشهایی از کشور و استان كارخانههای شیر با ظرفیت بالا در شهرهای بزرگ و در مسافتهای طولانی احداث شده و حمل مقادیر اندك شیر از روستاهای دور به كارخانههای شیر مقرون به صرفه نبود، بعضا برخی دامداران شیرهای جمع آوری شده در شیفت صبح و عصر را یکجا به کارخانه منتقل میکنند که این امر باعث ایجاد شرایط مساعد برای رشد میکروبها شده و کیفیت شیر خام تولیدی کاهش مییابد.
وی در ادامه در خصوص راهکار کاهش مشکلات موجود در شیر خام گفت: جمعآوری شیر خام در دو مرحله مجزا و انتقال ظرفیت شیر تولیدی هر شیف از دامداری به کارخانه را عاملی ضروری و اساسی در ارتقاء بهداشت شیر و فرآوردههای لبنی عنوان کرد .
شایان ذکر است: در ادامه این جلسه تفاهم نامه همکاریهای مشترک بین دانشگاه علوم پزشکی و اداره کل دامپزشکی استان به امضا رسید. این تفاهم نامه در راستای اهمیت نظارت و کنترل بهداشتی بر مراکز توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی و به منظور تقویت مشارکت و همکاری سازمانها در جهت ارتقای سطح بهداشت عمومی جامعه و کاهش زمینههای ابتلا به بیماریهای مشترک قابل انتقال از دام و فرآوردههای خام دامی و همچنین ساماندهی مراکز عرضه انواع فرآوردهها شامل شیر، تخم مرغ، گوشت قرمز و سفید و فرهنگسازی و ارتقای سطح آگاهی عمومی در استان اجرا میشود.
تفاهم نامه همکاری مشترک بین دانشگاه علوم پزشکی و اداره کل دامپزشکی آذربایجان غربی در راستای اجرای برنامه شماره 6 از برنامههای 15 گانه تحول سلامت در حوزه بهداشت و با حضور مدیران ارشد دستگاههای ذیربط، به امضای دکتر جواد آقازاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان و دکتر کامیار داهیم مدیر کل دامپزشکی استان رسید.
انتهای پیام/ح