به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه
خبرنگاران جوان از همدان؛ بهمن حياتي با اشاره به اينکه تحقيق و پژوهش يک روند هوشمندانه و خلاقانه در جامعه امروز به شمار ميرود، اظهار کرد: پژوهشي راهگشاست که بتواند در اقتصاد جامعه تأثيرگذار باشد.
حياتي با بيان اينکه پژوهش با اين سبک و سياق که در دانشگاهها وجود دارد يک مدل ناکارآمد است، افزود: پژوهش نبايد به گونهاي باشد که اگر به آن اعتبار داده نشد متوقف شده و قابل انجام نباشد.
وي با بيان اينکه پژوهشهاي ما بايد مشکل اساسي جامعه را رفع کند و در عصر امروز به امکاناتي نياز داريم که بتواند با اقتباس از فرهنگ اصيل اسلامي راه تعالي جامعه را مشخص کند، افزود: با توجه به وضعيت فعلي اقتصاد جامعه، پژوهشها بايد درآمدزا باشند و براي نيل به اين هدف بايد شرکتهاي دانشبنيان ايجاد و تقويت شوند.
وي در ادامه گفت: نبود شرکتهاي دانشبنيان در شهرستان ملاير به وضوح قابل مشاهده است و يکي از اهداف دانشگاه ملاير تلاش براي ايجاد و تأسيس شرکتهاي دانشبنيان در شهرستان است.
حياتي با بيان اينکه پژوهش و آموزش، نوآوري و کارآفريني جزء اهداف وزارت علوم، تحقيقات و فناوري است، افزود: با توجه به فعاليتهاي پژوهشي دانشگاه در حال حاضر جايگاه پژوهشي دانشگاه ملاير در کشور، از رشد کمي و کيفي برخوردار است.
وي يادآور شد: فعاليتهاي اين دانشگاه در بخشهاي مختلف بوده که از آن جمله ميتوان به برگزاري همايشهاي ملي و پژوهشي در دانشگاه ملاير طي سالهاي اخير، چاپ مقالات توسط پژوهشگران و فعاليتهاي پژوهشي پژوهشکده انگور و کشمش در دانشگاه ملاير اشاره کرد.
انتهای پیام/ د