به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس، مسعود دشوارگر مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه شش کشور گفت: بر اساس مصوبه شورای سلامت و امنیت غذایی هرمزگان در مرحله نخست نان های سنگک و در مرحله های بعد همه نان ها باید زمینه را برای تولید نان های سبوسدار فراهم کنند.
اکنون 80 نانوایی سنگک در هرمزگان فعالیت می کنند.
وی با اشاره به تامین آرد های سبوسدار در استان افزود: اکنون 6 کارخانه آرد در استان با ظرفیت اسمی تولید 400 هزار تن در سال در حال فعالیت هستند.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه شش کشور گفت:در ماه 12 هزار تن آرد یارانه ای و 3 هزار تن آرد آزادپز در استان مصرف می شود.
استاندارد ملی سبوسگیری در نان های سنگک بین 6 ونیم تا یازده و نیم درصد است که این استاندارد در نانوایی ها رعایت نمی شود.
سبوس عبارت است از پوسته گندم٬ جو یا برنج که سرشار از ویتامین ب، ویتامین ای، پانتوتنیک اسید، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم، روی، مس، منگنز، و سلنیوم میباشد و به همین دلیل دارای ارزش غذایی بسیار بالایی است.
سبوس موجب کاهش ابتلا به سرطان روده ، دیابت ، چاقی و یبوست و بسیاری از بیماری های دیگر می شود.
انتهای پیام/ز