سيستم تحقيقاتی آموزشی اينورتر و درايوهای AC توسط عضو هيئت علمی دانشگاه شهركرد ساخته و رونمايی شد.

ساخت و رونمایی از سيستم تحقيقاتی آموزشیبه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد؛ سيستم تحقيقاتی آموزشی اينورتر و درايوهای AC، توسط غلامرضا عرب ماركده عضو هيئت علمی دانشكده فنی مهندسی دانشگاه شهركرد طراحی و ساخته شد.

سيستم تحقيقاتی آموزشی اينورتر و درايوهای AC علاوه بر امكان آموزش مفاهيم كنترل حلقه بسته انواع موتورهای الكتريكی AC و اينورترهای مورد استفاده در توليد انرژی های تجديدپذير نظير سلول های خورشيدی و ...، ‌امكان اعمال كليه روش های كنترل پيشرفته موتور های AC و اينورترها را به منظور انجام فعاليتهای پژوهشی و تحقيقاتی در دوره های تحصيلات تكميلی فراهم می کند.

در بسياری از دانشگاه ها و مراكز آموزشی برای آموزش درايوهای الكتريكی، اغلب از درايوهای استاندارد موجود در بازار نظير درايوهای LS ،Yasgawa ،ABB و ... استفاده می شود. اين درايوها هر چند در صنعت درايو امتحان خود را به خوبی پس داده اند، اما امكان اعمال روش های مختلف كنترل موتور نظير كنترل اسكالر با قابليت تنظيم ضرايب كنترل كننده ها در محيط نرم افزارهای استاندارد آموزشی که برای دانشجويان آشنا باشد را ندارند و صرفاً برای كاربردهای صنعتي ساخته شده اند.

در اين سيستم، با استفاده از ريزپردازنده ديجيتال TMS320F28335 در محيطی كاملاً گرافيكی و ويژوال، امكان اعمال هر روش كنترلی بر روی انواع درايوهای الكتريكی AC و اينورترها فراهم می شود. ضمن اينكه حفاظت های لازم برای جلوگيری از اشتباهات كاربر را نيز انجام می دهد.

انگيزه اصلی سازنده اين سيستم، تلاش جهت خودكفايی كشور در توليد آن بوده و توسط يک شركت دانش بنيان به مرحله توليد رسيده که تا كنون چند نمونه آن به مراكز دانشگاهی تحويل داده شده است.

دانشگاه شهرکرد در غرب مرکز استان چهارمحال و بختیاری (شهرکرد) و کیلومتر 2 جاده سامان، در ابتدای بلوار رهبر قرار دارد.

انتهای پیام/ش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.