به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس، ابوذر درویشی عضو هیئت مدیره تعاونی پرورش دهندگان میگو گفت: هزینه لایروبی این کانالها ، بیش از دوازده میلیارد ریال است که در صورت تامین اعتبار، به سرعت کار لایروبی را آغاز می شود.
وی افزود: بعلت لایروبی نکردن کانالهای زهکش و آبرسان، امکان فعالیت و ذخیره سازی میگو در دوره اول، در سال آینده وجود ندارد .
دوره اول ذخیره و پرورش میگو از اسفندماه تا تیر، و دوره دوم هم از اوایل خرداد تا پایان آذرماه است.
عضو هیئت مدیره تعاونی پرورش دهندگان میگو گفت: لایروبی نشدن کانالها موجب بیکاری بیش از سه هزار نفر از نیروهای بومی منطقه ، فعالیت نکردن مراکز تکثیر و فرآوری، پایین آمدن میزان صادرات و ارزآوری ، نبود توان بازپرداخت تسهیلات دریافتی پرورش دهندگان ، تامین نشدن لارو مورد نیاز مزارع در دوره دوم و خالی شدن شماری از مزارع در سال آینده می شود.
رئیس اداره شیلات شهرستان میناب هم گفت: چهل و سه کیلومتر از کانالهای زهکش و آبرسان نیاز به لایروبی دارد .
خلیل حیدری افزود: لایروبی نکردن کانالها موجب تعطیلی دوره اول و بازگشت دوباره آب خروجی به مزارع پرورش و بروز بیماری می شود .
مزرعه پرورش میگوی تیاب میناب با بیش از دو هزار هکتار سطح زیرکشت ، اشتغال مستقیم بیش از هزار و پانصد نفر و ارز آوری بیش از بیست میلیون دلار، یکی از الگوهای توسعه پایدار و شاخص اقتصاد مقاومتی در شهرستان میناب است.
انتهای پیام/ف