یک متخصص طب سنتی گفت: اگر چای سیاه را به درستی مصرف نکنیم مشکلات فراوانی را برای بخشهای مختلف بدن به وجود خواهد آورد.

فرهاد صبری متخصص طب سنتی در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درخصوص مضرات مصرف چای اظهار داشت: مصرف هر گونه مواد خوراکی اگر به اندازه کافی و معقول باشد نه تنها خطری برای بدن ندارد بلکه مفید نیز است اما چنانچه همین ماده خوراکی بیشتر از حد معمول و نادرست مصرف شود، مضرات بسیاری برای بدن در پی دارد. 

وی بیان کرد: چای سیاه نیز از این قاعده مستثنی نیست و مصرف بیش از حد آن آسیب های فراوانی به بدن وارد می کند. 

این متخصص طب سنتی تصریح کرد: اولین نقطه در بدن که مورد آسیب مصرف بیش از حد چای قرار می گیرد، مینای دندان است که به عنوان یکی از عوامل مهم در تیره شدن و پوسیدگی دندان به شمار می رود.

صبری تصریح کرد:  در چای سیاه ماده ای به نام تئین وجود دارد که موجب افزایش ضربان قلب می شود و مصرف بیش از حد ان برای افرادی که ضربان قلب آنها بیشتر از 80  است، توصیه نمی شود.

وی بیان کرد: به دلیل وجود همین ماده در چای و درصورت مصرف بیش از حد موجب تهییج اعصاب و بروز عصبانیت شده و در برخی خانمها موجب بروز اضطراب می شود.

این متخصص طب سنتی گفت: از آنجا که چای سیاه حاوی مقادیر زیادی کافئین و تئین می باشد به افراد مبتلا به زخم معده توصیه می شود که مصرف آن را کاهش دهند و یا حداقل 3 ساعت بعد از غذا چای بنوشند.

صبری در همین رابطه مطرح کرد: این مسئله مهم است که چای در چه ساعتی از روز مصرف شود و توصیه من این است که به علت خالی بودن معده افراد یک ساعت قبل از غذا از نوشیدن چای پرهیز کنند.

وی با اشاره به این موضوع که بلافاصله بعد از غذا نباید چای مصرف شود، افزود: مصرف چای بلافاصله پس از غذا به کاهش جذب اسید فولیک، آهن و کلسیم در بدن منجر شده و به مرور مشکلاتی همچون پوکی استخوان در افراد را به دنبال خواهد داشت.

این متخصص طب سنتی اظهار داشت: البته مصرف کم چای سیاه در طول روز به عملکرد بهتر کلیه و آرامش اعصاب کمک می کند و ما ایرانی ها باید یاد بگیریم که هر ماده ای را به مقدار کم و به میزان تعیین شده مصرف کنیم.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
United States of America
Ali
۱۰:۵۲ ۰۲ دی ۱۳۹۵
اگر بيشتر توضيح داده بوديد بهتر بود10
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۱۳ ۰۲ دی ۱۳۹۵
چرا با ترک چای تراریخته دچار سردرد می شوید ولی اگر غذایی مثل قرمه سبزی را ترک کنید دچار عارضه ای نمی شوید؟
Iran (Islamic Republic of)
علی غلامی
۲۰:۴۸ ۰۱ دی ۱۳۹۵
از شما متشکرم ممنون این سایت واقعا سایت خوبی هست

واقعا خسته نباشید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۲۴ ۰۱ دی ۱۳۹۵
حالا ما ک کارگریم سرکار میریم.تنها چیزی ام سر حالمون میاره چایی هستش چکاا کنیم...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۴۱ ۰۱ دی ۱۳۹۵
خیلی جالب بود ممنون
Iran (Islamic Republic of)
Mr Red
۱۰:۲۲ ۰۱ دی ۱۳۹۵
خوردن چایی قبل از صبحانه یا همراه با صبحانه که در ایران رواج داره آیا ایجاد مشکل می کند؟
ممنون میشم جواب بدید؟
آخرین اخبار