![فروش ۹۰ روزه محصولات ایران خودرو از امروز](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/28/20353824_989.png)
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری،سرهنگ قاسم عزيزی سرپرست انتظامی شهرستان كلاردشت گفت: درپي وقوع چند فقره سرقت منزل و ويلاهاي خالي از سکنه موضوع در دستور کار ماموران پليس آگاهي اين شهرستان قرار گرفت .
وی با بیان اینکه ماموران موفق شدند ، متهم را شناسائی و در عملياتی غافلگيرانه دستگير کنند، افزود: متهم در بازجوئی ها و تحقيقات پليسی به 4 فقره سرقت از ويلاهای خالی از سکنه در اين شهرستان اعتراف کرد .
فرمانده انتظامي کلاردشت در خاتمه گفت :با توجه به توريستی بودن منطقه کلاردشت و وجود تعداد زياد ويلاهای خالی از سكنه مالكان ،ضمن رعايت اصول پيشگيرانه مانند نصب دوربين مداربسته ، حفاظ استاندارد و استفاده از نگهبان از وقوع سرقت پيشگيری کنند.
انتهای پیام/