به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
آبادان؛حسن علیدوستی با بیان اینکه اقتصاد اروندکنار به فعال شدن گمرک و رونق بازرگانی و تجارت بسیار وابسته است، گفت: با پیگیریهای انجام شده از سوی فرماندار، مصوبات خوبی از جمله امکان ترخیص ۱۵ خودرو کالا در گمرک را داشتیم که امید می رود بندر اروندکنار به شکل فعال تری به لحاظ زیرساختها مهیا شود.
وی با بیان اینکه اقتصاد در اروندکنار در سه بخش کشاورزی، صید و صیادی و تجارت خلاصه می شود، افزود: در بخش کشاورزی پیش از جنگ تحمیلی، به دلیل وجود شبکه های سنتی زهکشی که به طور طبیعی و روزانه حداقل دو بار سبب پر شدن انهار از آب حاصل از جزر و مد می شد، شاهد رونق و حاصل خیزی اراضی کشاورزی بودیم اما پس از جنگ به دلیل وارد آمدن آسیبهای زیرساختی، کشاورزی دچار مشکلات فراوان شد.
بخشدار اروندکنار با اشاره به آغاز کار مکانیزه کردن کشاورزی از سال گذشته تاکنون گفت: موسسه جهاد نصر به طور تقریبی هزار و ۷۰۰ هکتار از طرح ۵۵۰ هزار هکتاری موسوم به طرح مقام معظم رهبری را در این بخش به انجام رسانده که پیش بینی می شود این رقم تا پایان سال به دو هزار و ۲۰۰ هکتار برسد و این اراضی مکانیزه به زیر کشت بروند، البته یکسری نواقصی هست که امید می رود با همکاری دهیاران بتوانیم آنها را برطرف کنیم.
علیدوستی با اشاره به موضوع صید و صیادی در منطقه افزود: ۴۷۹ قایق صیادی، ۱۶۹ لنج و ۸۲ قایق فصلی در مقاطع خاص مشغول فعالیت هستند که عمده مشکل آنان بحث سخت گیریها در هنگام تردد آنان است که از مرزبانی می خواهیم با توجه به اینکه صید و صیادی تنها راه ارتزاق و معیشت بخش زیادی از مردم منطقه است، قدری در این زمینه به صیادان کمک کند.
وی گفت: در زمان حاضر سه هزار مشترک از نعمت گاز بهره مندند و هفت هزار ظرفیت خالی نیز وجود دارد که امید می رود مردم از این فرصت خوب و مناسب استفاده کرده و در جهت دریافت اشتراک گاز اقدام کنند.
علیدوستی با اشاره به وجود دو هزار و ۹۰۰ مشترک آب شهری در این منطقه افزود: روزانه حدود پنج هزار مترمکعب آب از آبادان به این منطقه می رسد.
بخشدار اروندکنار یادآور شد: با توجه به طرح توسعه شبکه داخلی آب شهری به میزان ۷۰ کیلومتر، تاکنون ۳۰ کیلومتر آن به انجام رسیده و مابقی به دلیل نبود اعتبارات همچنان بدون انجام باقی مانده است ضمن آنکه برای ساخت ایستگاه تقویت فشار آب که زمین آن نیز مهیا شده نیز با کمبود اعتبار مواجهیم، امیدواریم مسئولان امر در این رابطه اقدامات موثری را به انجام برسانند.
وی با اشاره به بهره مندی از حدود پنج دستگاه آمبولانس و دو داروخانه در این بخش گفت: مشکل عمده ما عدم تکمیل بیمارستان اروندکنار است که با پیگیریهای انجام شده و قول مسئولان دانشکده علوم پزشکی آبادان امید می رود تا پایان امسال شاهد راه اندازی آن باشیم.
علیدوستی افزود: حدود پنج هزار دانش آموز نیز در ۶۴ واحد آموزشی مشغول به تحصیل هستند که به نسبت جمعیت دانش آموزی، ۵ واحد آموزشی کمبود داریم که امید می رود با توجه به رایزنی های انجام شده، بتوانیم به نقطه خوبی برسانیم.
انتهای پیام/