وی افزود: 103 شهر و هزار و 137 روستای استان از گاز بهرهمند هستند و گاز طبیعی به لحاظ مصرف نزدیک به 30 یا 40 درصد آلودگی کمتری دارد.
مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان با بیان اینکه فقط 4 یا 5 شهر در استان گاز ندارند، تصریح کرد: به جهت انتشار گازهای سمی 88 حادثه در سال جاری اتفاق افتاده و 16 الی 17 حادثه مرگبار را موجب شده است.
وی تأکید کرد: وقتی میخواهیم ماشین گرم شود گاز سمی تولید میکند، که باید آرام با آن حرکت را آغاز کنیم تا این اتفاق رخ ندهد.
علوی ادامه داد: به قدری این گازهای سمی خطرناک هستند که قدرت حرکت از افراد در لحظه استشمام گرفته میشود.
وی بیان کرد: وقتی از بخاری استفاده میکنیم از اکسیژن استفاده میکند؛ یک بخاری به اندازه 10 برابر انسان و یک پکیج دیواری 50 برابر یک انسان اکسیژن مصرف میکند.
مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان خاطرنشان کرد: در گذشته هر سال 800 تا 900 نفر بر اثر غفلت در خصوص انتشار گازهای سمی فوت کردهاند.
وی اضافه کرد: دودکش وسایل گرمایشی را در آب نگذارید چرا که جلوی خارج شدن گاز را میگیرد و این کار بسیار خطرناک است و به صورت طبیعی دود باید از دودکش خارج شوند.
علوی اظهار کرد: امیدواریم گاز طبیعی را با رعایت نکات استفاده کنیم تا مشکلی برای مشترکی به وجود نیاید.
وی در ادامه ابراز کرد: در استان اصفهان از ابتدای سال، 88 حادثه بر اثر استنشاق گازهای خطرناک و کمبود اکسیژن اتفاق افتاده است که 13 حادثه از این تعداد منجر به مرگ افراد شد.
مدیرعامل شرکت
گاز استان اصفهان در پایان گفت: در خانهها حتماً باید منافذی برای خروج
گازها وجود داشته باشد و اگر این منافذ وجود نداشته باشند اکسیژن به تدریج
کم و در پایان منجر به مرگ خواهد شد.
انتهای پیام/م