با امضای تفاهم‌نامه همکاری بین شهرداری تبریز و یک شرکت سرمایه گذار ایتالیایی، واحد بازیافت لاستیک های فرسوده در تبریز راه اندازی می شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛تفاهم نامه راه اندازی کارخانه بازیافت لاستیک های فرسوده بین شهردار تبریز و نمایندگان شرکت ایتالیایی در محل سازمان مدیریت پسماندهای شهر تبریز به امضا رسید.

با امضای تفاهم نامه همکاری بین شهرداری تبریز و شرکت سرمایه گذار ایتالیایی امکان بازیافت لاستیک خودرو و تولید انرژی از لاستیک های فرسوده خودرو فراهم خواهد شد.

با انتقال تکنولوژی و احداث این کارخانه قادر خواهد بود لاستیک های فرسوده را به انرژی برق، روغن، کربن و فلز تبدیل کند.

به دنبال امضای این تفاهم نامه کارشناسان این شرکت ایتالیایی برای امکان سنجی، توجیهات فنی و مالی احداث این کارخانه در تبریز حضور خواهند یافت.

به دلیل عدم وجود مرکز بازیافت لاستیک های فرسوده خودرو در کشور تجمیع این لاستیک ها در محل های مختلف به یک معضل زیست محیطی تبدیل شده است.

در حالی که امروزه با افزایش قیمت سوخت، بسیاری از کشورها به دنبال افزایش بازیافت انرژی از تایر های فرسوده هستند زیرا ارزش حرارتی تولید شده از تایرها بیشتر از زغال سنگ می باشد.

همچنین پودر لاستیک حاصل از بازیافت تایرهای فرسوده در صنایعی مانند جاده سازی، ساختمان، خودروسازی، صنایع دریایی ورزش و آبرسانی مورد استفاده قرار می گیرد.

از دیگر مزایای بازیافت  تایرهای فرسوده می توان به کاهش زائدات و کمک به چرخه در طبیعت می توان استفاده کرد.

صادق نجفی، شهردار تبریز با اشاره به امضای تفاهم نامه احداث کارخانه بازیافت لاستیک با شرکت ایتالیایی گفت: این شرکت بعد از امکان سنجی و تهیه طرح توجیهی فنی، زیست محیطی و مالی اقدام به احداث این کارخانه در تبریز خواهد کرد.

 وی با اشاره به اینکه این کارخانه قادر خواهد بود لاستیک های فرسوده را به انرژی، کربن، فلز و روغن تبدیل نماید گفت: با راه اندازی این کارخانه و بازیافت لاستیکها در آن، گام مهمی برای سلامت محیط زیست شهر تبریز برداشته می‌شود.

وی اظهار کرد: با توجه به وضعیت اقتصادی شهر و قرار گرفتن تبریز در محور ترانزیتی کشور به اروپا از یک سو و رونق تجاری و صنعتی استان در حال حاضر کامیون و خودروهای فراوانی وارد استان می شود که بسیاری از آنها در بسیاری موارد لاستیکهای مستعمل و فرسوده خود را در حاشیه اتوبانهای شهر رها می سازند.

شهردار تبریز همچنین با اشاره به وجود و تولید لاستیک فرسوده در شهر به عنوان یک زباله خطرناک زیست محیطی گفت: با توجه به ماندگاری بالای لاستیک در محیط زیست، وجود این ماده به عنوان زباله برای محیط زیست بسیار خطرناک است و با احداث این کارخانه گامی بزرگ در راستای تولید انرژی از تایر های فرسوده و تبدیل این تهدید زیست محیطی به فرصت برای شهر برداشته خواهد شد.


انتهای پیام/ش


 

 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
وحید علیزاده
۱۴:۳۱ ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۹
سلام شماره تلفن می‌خواستم واسه همکاری واسه شما من خودم ۵تن لاستیک دارم