آیین افتتاحیه نخستین دوره تربیت مربی غذای حلال و پاک در موزه فقه و زندگی برگزار شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم؛آیین افتتاحیه نخستین دوره تربیت مربی غذای حلال و پاک با مشارکت موسسه موضوع شناسی احکام فقهی و مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو برگزار شد.

 حجت الاسلام فلاح زاده رئیس موضوع شناسی احکام فقهی در این مراسم که در موزه فقه و زندگی برگزار شد از حضور 25 طلبه آقا در این طرح خبر داد و افزود: دوره تربیت مربی غذای حلال با هدف شناخت مبانی حلیت و حرمت غذا و همچنین انتقال این شناخت ها به کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی در سراسر کشور برگزار می شود.
 
دوره تربیت مربی غذای حلال و پاک به مدت ده هفته در موسسه موضوع شناسی احکام فقهی واقع در خیابان جمهوری اسلامی قم برگزار می شود.

انتهای پیام/ش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار