قائم مقام وزیر کشور گفت: ستاد انتخابات کشور، از اوایل دیماه و با صدور احکام مرتبط با معاونان و سازمان‌های وزارت کشور از سوی مقام عالی وزارت، تشکیل می‌شود.

ستاد انتخابات کشور از اوایل دیماه تشکیل می‌شودبه گزارش حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت کشور، محمدحسین مقیمی قائم مقام وزیر کشور سه شنبه شب در گفت و گوی ویژه خبری سیمای مرکز گیلان اظهار داشت: ستاد انتخابات کشور، از اوایل دی ماه و با صدور احکام مرتبط با معاونان و سازمان های وزارت کشور از سوی مقام عالی وزارت، تشکیل می شود. تا امروز تمام موضوعات طبق برنامه زمانبندی ، انجام شده و در هیچ موضوعی عقب نیستیم.
 
وی با اشاره به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری، شوراهای اسلامی شهر و روستا و میان دوره ای مجلس شورای اسلامی یادآور شد: براساس برنامه زمانبندی، هرجا که نیاز به هماهنگی با شورای نگهبان یا مجلس بوده، اقدامات لازم انجام شده است.
 
قائم مقام وزیر کشور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برگزاری همایش ملی پدافند غیرعامل در حوزه دریای خزر در رشت گفت: بدنبال این هستیم که با اجرای طرح های پدافند غیرعامل، ضریب امنیت ملی را افزایش دهیم. براساس قانون برنامه پنجم توسعه، در هر پروژه عمرانی و اقتصادی باید طرح پدافند غیرعامل آن به تصویب برسد و دارای پیوست پدافند غیرعامل باشد. بایستی تهدیداتی را که در آینده می تواند وجود داشته باشد، شناسایی کنیم و پایداری سیستم را بالا ببریم.
 
مقیمی با اشاره به تهدیدات بویژه تهدیدات زیستی و سایبری تصریح کرد: باید توجه کنیم که اگر کسی قصد تهدید و یا تخریب داشته باشد چه دشمن خارجی و چه افرادی از داخل، با اجرای پدافند غیرعامل آنقدر هزینه شان بالا برود که از انجام آن کار، منصرف شوند.
 
وی به تاکیدات رهبر معظم انقلاب در زمینه پدافند غیرعامل اشاره و اضافه کرد: در سال 1382 که سیاست های کلی پدافند غیرعامل به تایید رهبری رسید، موضوعات آن ابلاغ شد و در استان ها شورای پدافند غیرعامل به ریاست استانداران آغاز به کار کرد. پدافند غیرعامل برای شریان های حیاتی است که بایستی از امکانات محافظت شود و باید امنیت ملی به گونه ای باشد که از سرمایه گذاری هایی که انجام می دهیم، بتوانیم در هر شرایطی استفاده کنیم .
 
قائم مقام وزیر کشور در بخش دیگری از سخنانش افزود: دولت در آغاز به کار، مطالعه بسیار قوی از طریق دانشگاهیان و متخصصان درباره آسیب های اجتماعی کشور انجام داد که نتایج تجزیه و تحلیل شده ، بسیار تکان دهنده بود.
 
مقیمی با بیان اینکه نتایج این اقدامات به مقام معظم رهبری و بخش های مربوطه ارائه شد، افزود: جلساتی در محضر مقام معظم رهبری تشکیل شد که معظم له تاکید کردند باید کارهای مهمی انجام شود و ضرورت کاهش آسیب های اجتماعی به عنوان یک دستور، از سوی ایشان صادر شد.
 
وی ادامه داد: هم اکنون شورای اجتماعی در وزارت کشور ایجاد شده که این شورا، مسائل اجتماعی و تکالیفی که برای سازمان ها و دستگاه ها مشخص شده را پیگیری و رصد می کند.
 
قائم مقام وزیر کشور با بیان اینکه تمامی نهادها عزم خود را برای رفع مسائل اجتماعی جزم کرده اند، ابراز امیدواری کرد که با توجه به وارد شدن همه سازمان ها و دستگاه ها و با مشارکت مردم، آسیب های اجتماعی در جامعه کاهش یافته و کنترل یابد و پنج محوری که توسط وزیر کشور در همایش استانداران مطرح شد، مسائل اجتماعی و اقتصاد مقاومتی از جمله این محورها بوده است.
 
مقیمی با اشاره به نامگذاری امسال به عنوان اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل گفت: معاون اول رئیس جمهور، مدیریت ستاد اقتصاد مقاومتی را برعهده دارد و در استان ها این وظیفه، بر عهده استانداران گذاشته شده است. در 31 استان کشور، جلسات ستادهای اقتصاد مقاومتی با دستگاه های اجرایی به طور منظم تشکیل می‌شود و در راستای تحقق این راهبرد مهم، حدود یکصد وظیفه وزیران به مدیران کل استانی تفویض می شود.
 
وی اقتصاد مقاومتی را مقاومت در مقابل تکانه های عظیم و سنگین توصیف و بیان کرد: باید فشارها ، کمترین اثر را داشته باشد و اکنون شرایطی فراهم است که کار بزرگی در کشور انجام شود اما تا رسیدن به اهدافی که دنبال می کنیم، فاصله داریم.
 
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار