مدیرعامل تعاونی‌های فرش دستباف روستایی قم بابیان این که بیش از ۵ هزار بافنده روستایی در قم فعالیت می کنند گفت:سالانه 20هزار متر مربع فرش دستباف توسط روستاییان تولید می شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم؛مدیرعامل تعاونی‌های فرش دستباف روستایی استان قم از تولید سالانه ۲۰ هزار مترمربع فرش دستباف روستایی در قم خبر داد و افزود:این بافندگان فرش دستباف قم عمدتاً در روستاها و شهرهای تابعه از جمله خلجستان، کهک، قنوات، جعفریه و دیگر  شهرهای تابعه فعالیت دارند.

مدیرعامل تعاونی‌های فرش دستباف روستایی استان قم با بیان اینکه شرکت‌های تعاونی تحت پوشش اتحادیه فرش دستباف روستایی تأمین مصالح و مواد اولیه قالی را برای بافندگان انجام می‌دهند، تصریح کرد: فرش دستباف روستائیان استان مصرف داخلی و جنبه صادراتی دارد.

وی با اشاره به اینکه بیش از 5 هزار بافنده فرش دستباف در روستاهای قم فعالیت دارند، خاطرنشان کرد: حدود نیمی از این بافندگان زیر پوشش بیمه تأمین اجتماعی هستند که در صورت تأمین اعتبارات دیگر بافندگان نیز بیمه می‌شوند.

اخوان رکود بازار را یکی از دلایل عمده خروج بافندگان روستایی از چرخه تولید فرش دستباف دانست و عنوان کرد: فرش دستباف کالایی فرهنگی است که ارزآوری و اشتغال را توام با خود دارد از همین رو نیاز است که توجه بیشتری به این تولیدکنندگان این کالای فرهنگی و اصیل شود.

به گفته مدیرعامل تعاونی‌های فرش دستباف روستایی استان قم، عمده تولیدات فرش دستباف روستاهای استان از جنس کرک بوده در قطع و اندازه‌های مختلف برای بازارهای داخلی و خارجی تولید می‌شود.

انتهای پیام/ش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.