محققان خواص بیشمار منیزیم را بر سلامت روان و جسم انسان تشریح کردند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، محققان خواص بیشمار منیزیم را بر سلامت روان و جسم انسان تشریح کردند.

این در حالیست که منیزیم تقریبا در تمام کارکردها و بافت‌های بدن از سیستم ایمنی تا سلامت قلب کارآیی دارد. نتایج مطالعه ای جدید در چین نشان می‌دهد وجود منیزیم در رژیم غذایی خطر بیماری‌های قلبی، سکته مغزی و دیابت را کاهش میدهد. افرادی که از میزان بالایی منیزیم در رژیم غذایی شان استفاده می‌کنند ۱۰ درصد کمتر در معرض بیماری قلبی، ۱۲ درصد کمتر در معرض سکته مغزی و ۲۶ درصد کمتر در معرض ابتلا به دیابت نوع دو هستند.

کارشناسان توصیه می‌کنند مردان در روز حدود ۳۰۰ میلی گرم و زنان ۲۷۰ میلی گرم منیزیم مصرف کنند به رغم این توصیه‌ها کمبود منیزیم نسبتا شایع است.

دکتر فودی وانگ نویسنده ارشد این مطالعه از دانشکده سلامت عمومی دانشگاه ژجیانگ گفت: منیزیم برای بیش از ۳۰۰ واکنش شیمیایی مختلف در بدن از جمله سوخت و ساز گلوکز، تولید پروتئین و نوکلئیگ اسید ضروری است. همچنین این ماده به حفظ عملکرد ماهیچه‌ها و سیستم اعصاب، حفاظت از سیستم ایمنی، ثابت نگه داشتن ضربان قلب و استحکام استخوان‌ها کمک می‌کند. به گزارش مدیکال دیلی، منیزیم علاوه بر آنکه برای سلامت قلب مفید است می‌تواند در کاهش خطر ابتلا به افسردگی، میگرن و حتی علائم سندرم پیش از قاعدگی موثر باشد.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
شهروند
۲۰:۲۴ ۲۲ آذر ۱۳۹۵
کاش می نوشتید چه موادغذایی دارای منیزیم هستند