وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه شرکت تجهیزات پزشکی هلال احمر وابستگی کشور به خارج را در تولیدات پزشکی کاهش می‌دهد، گفت: این شرکت از ابتدای آغاز فعالیت‌های خود از جمله شرکت‌هایی بوده که دانش و همت ایرانی در آن متبلور بوده است.

کاهش وابستگی کشور به محصولات خارجی با تولیدات شرکت تجهیزات پزشکی هلال‌احمر/دولت نمی‌تواند يكباره حقوق‌ها را بالا ببردبه گزارش خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بازدید از شرکت تجهیزات پزشکی هلال احمر و افتتاح خانه فرهنگ کار و تلاش در این شرکت گفت:  ایده راه‌اندازی خانه‌های فرهنگ کار و تلاش با هدف گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی شکل گرفته است و یکی از اقدامات مهم در  اقتصاد مقاومتی توجه به فرهنگ کار و تلاش و نیروی کار،کارفرمایان و کارآفرینانی است که در تولیدات نقش دارند.

وی با اشاره به اینکه امروزه ظرفیت بیشتری برای افزایش بهره‌وری در کشور وجود دارد، اظهار کرد: باید انگاره عمومی ایجاد شود تا مردم و نخبگان اجتماعی، فرهنگی، سیاسی، علمی، تولید و افراد دخیل در تولید توجه بیشتری به اقتصاد مقاومتی داشته و با تولید بیشتر رفتارهای تثبیت شده همسو با اقتصاد مقاومتی را توسعه بخشند.

وی افزود: خانه‌های فرهنگ کار و تلاش با هدف کاهش آسیب‌های اجتماعی در واحدهای تولیدی، شناسایی قابلیت‌های فرهنگی، اجتماعی کار، حمایت از تولید داخلی و ملی و غیره در واحد های تولیدی راه‌اندازی خواهد شد که امروز نخستین خانه فرهنگ کار و تلاش را در شرکت تجهیزات پزشکی هلال احمر راه‌اندازی کردیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین در بازدید از خط تولید دیالیز شرکت تجهیزات پزشکی هلال احمر اظهار کرد: این کارخانه از بنیان همسو با اقتصاد مقاومتی فعالیت کرده است و در دوران سختی که کشور با تحریم روبرو بود همواره با تولیدات خود  در جهت رفع نیازهای دارویی و پاسخ به خواسته‌های بیماران تولیدات خود را توسعه داده است.

وی با تأکید بر اینکه باید در حوزه درمان به سمت افزایش تاب‌آوری اقتصاد مقاومتی حرکت کنیم، بیان کرد: هم اکنون با وجود افزایش آمار بیماران دیالیزی در کشور؛ خوشبختانه با مجموع تولیدات کارخانه‌هایی چون تجهیزات پزشکی هلال احمر توانسته‌ایم نیازهای کشور را در پاسخ به نیازهای دیالیزی پاسخگو باشیم و بویژه در این زمینه بخش زیادی از اقلام و داروهای این بیماران را تحت پوشش بیمه قرار داده‌ایم.

ربیعی با اشاره به اینکه شرکت تجهیزات پزشکی هلال احمر از نظر کیفی تولیدات قابل قبولی دارد، بیان کرد: بخش اعظمی از تولیدات داخلی دیالیز مورد نیاز کشور در کارخانه‌ها تولید می‌شود و علاوه بر آن مدیریت خوب این مجموعه، محیط کار رضایت‌بخشی را در آن فراهم کرده است.

به گفته وی، باید همه تلاش خود را به کار بندیم تا بتوانیم صادرات منطقه ای داشته باشیم و علاوه بر آن شکنندگی اقتصاد را در مقابل بحران کاهش دهیم.

وي در خصوص برنامه دولت جهت كاهش فاصله ميان دستمزد و هزينه سبد خانوار، گفت: به اين موضوع بايد واقع‌بينانه نگاه كنيم. در 3 سال گذشته كه دستمزد تعيين كرديم مسئله تورم را لحاظ كرديم.

وزير كار افزود: دولت يكباره نمی‌تواند شكاف ميان هزينه‌ها و دستمزد را كاهش دهد. در گذشته ميان تورم و افزايش مستمری بازنشستگان شكاف 67 درصدی ايجاد شد كه بايد به تدريج رفع شود.

وی افزود: ما در اين 3 سال روند را اصلاح كرديم تا مزد بر تورم پيشی گيرد و آرام آرام فاصله كاهش يابد.

ربيعی با بيان اينكه قدرت خريد جامعه و بازنشستگان كاهش يافته است، گفت: ادامه همين روند سبب می‌شود تا در 4 يا 5 سال آينده به نتيجه برسيم چرا كه تورم را كنترل كرده و افزايش مزد بر تورم را پيشی داده‌ايم.

*ریل گذاری دولت در اقتصاد صحیح است/ دولت از هیاهو دوری می کند

ربیعی در جریان بازدید از کارخانه سها 1 هلال احمر در جمع کارکنان این کارخانه گفت: راه اندازی کارخانه سها از روز اول وابستگی ما به خارج را کم کرد.

وی گفت: امروز در حوزه فیلتر های دیالیز هم به سمت تولید داخل رفته ایم تا شکنندگی ها در اقتصاد را کاهش دهیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه امور اجتماعی افزود: غذای اصلی و دار و درمان 2 حوزه شکننده در اقتصاد هستند که خودکفایی در آنها ما را در مواقع بحرانی تاب آور می کند در این حوزه ها باید بتوانیم به صادرات برسیم.

وی با بیان از جامعه کارگری به وزارت رسیده است گفت: دولت امروز جهت های درستی را انتخاب و ریل گذاری کرده هرچن آقار مطلوب ان بزودی نمایان نمی شود.

ربیعی ادامه داد: امسال را سال شکوفایی دانستیم چرا که آنچه دولت کاشته بود اندک اندک خود را نشان می دهد بطور مثال بعد از سالها رکود و رشد منفی، رشد اقتصادی ما به 5 درصد رسیده است.

وی در مورد عملکرد دولت گفت: هیاهوی دولت کم است و ما به دنبال آرامش و کار در آرامش هستیم و معتقدیم که با آرامش کارها پیش می‌رود.

انتهای پيام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار