به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه
خبرنگاران جوان از همدان؛ منصور رضوانی جلال در جمع خبرنگاران با بیان اینکه سالانه پنج میلیون تن انواع محصول کشاورزی در استان همدان تولید میشود اظهار داشت: بیش از 50 درصد تولیدات کشاورزی همدان مازاد نیاز استان همدان بوده که باید برای صادرات آن به سایر کشورها گامهای اساسی برداشت.
وی با اشاره به اینکه برای صادرات محصولات کشاورزی استان همدان به کشورهای اروپایی باید استانداردهای جهانی را در تولید محصولات رعایت کرد، گفت: کشاورزان باید در تولیدات خود مقولههای علمی را رعایت کنند تا بتوان در بازارهای جهانی رقابت کرد.
رضوانی جلال بازار روسیه را فرصت مناسبی برای صادرات محصولات کشاورزی دانست و گفت: روسیه سالانه 40 میلیارد دلار واردات محصولات کشاورزی دارد که با ایجاد مشکل سیاسی در رابطه با برخی کشورها، میتوان بخشی از نیاز این کشور را در این زمینه تامین کرد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان اظهار داشت: در حال حاضر یکی از نیازهای اساسی و اصلی بخش کشاورزی همدان صنایع تبدیلی است تا محصولات این بخش فرآوری شده و سپس صادر شوند که در این صورت شاهد ایجاد ارزش افزوده برای استان همدان خواهیم بود.
وی از صادرات 41 میلیون و 963 هزار دلار محصول کشاورزی سال گذشته از گمرک همدان خبر داد و گفت: این میزان صادرات 49 درصد از کل صادرات استان همدان را شامل میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان بیان کرد: کشمش با صادرات 27 میلیون و 133 هزار دلاری به عنوان مهمترین کالای صادراتی این بخش محسوب میشود که 31 درصد از کل صادرات استان همدان را به خود اختصاص داده است.
وی لبنیات را دومین کالای صادراتی بخش کشاورزی استان همدان اعلام کرد و گفت: از ابتدای سال تا پایان آبان ماه هشت میلیون و 124 هزار دلار انواع محصولات لبنی به سایر کشورها صادر شده است.
رضوانی جلال با اعلام اینکه در هشت ماهه امسال چهار میلیون و 677 هزار دلار سیب زمینی از استان همدان به سایر کشورها صادر شده است، گفت: سال گذشته برای صادرات سیب زمینی یارانه صادراتی تعلق گرفت که هنوز تصمیمی در این زمینه گرفته نشده است.
انتهای پیام/ د