به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه
؛نادر پرور رعایت اصول بهداشتی از سوی مردم را مهمترین راه پیشگیری از شیوع این بیماری دانست و خاطرنشان کرد: از مردم تقاضا داریم مرغ را از مراکز معتبر و تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند.
وی یادآوری کرد: مرغی که در کشتارگاههای تحت نظارت دامپزشکی کشتار شود و بستهبندی و مهر دامپزشکی داشته باشد، کاملا بهداشتی و سالم است و نگرانی در خصوص آن وجود ندارد.
به گفته این مسئول، مرغی که به صورت زنده و در مراکز غیرمجاز شهر و حاشیه شهر عرضه میشود، احتمال آلودگی به آنفلوآنزای پرندگان را دارد. افرادی که در این مراکز کار میکنند و با کشتار و پرکنی مرغ زنده سر و کار دارند، بیشترین گروه در معرض خطر آنفلوآنزای پرندگان هستند.
وی اشارهای هم به برخورد با واحدهای عرضه مرغ زنده داشت و اظهار کرد: این کار باید با همکاری شهرداری، مرکز بهداشت، نیروی انتظامی، فرمانداری، اتاق اصناف و حمایتهای دستگاه قضایی انجام شود که خواستار همکاری بین بخشی بیشتری در این خصوص هستیم.
پرور با بیان اینکه طیور صنعتی، روستایی و حتی حیات وحش استان به صورت مستمر از سوی دامپزشکی پایش میشوند، خاطرنشان کرد: موارد مشکوک را برای بررسی بیشتر آزمایش میکنیم.
انتهای پیام/ز