ششمین جشنواره منطقه‌ای ابداعات و اختراعات رویش کوهرنگ ۲۴ و ۲۵ آذرماه و همزمان با نمایشگاه فناوری‌های نرم با محوریت پارک علم و فناوری استان برگزار می‌شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم؛محمدرضایی رئیس بنیاد نخبگان در نشست مطبوعاتی ‌بنیاد نخبگان و پارک علم و فناوری استان که پیش از ظهر امروز در سالن جلسات بنیاد نخبگان قم برگزار شد، با اشاره به برگزاری ششمین جشنواره منطقه‌ای ابداعات و اختراعات رویش کوهرنگ ۲۴ و ۲۵ آذرماه و همزمان با نمایشگاه فناوری‌های نرم با محوریت پارک علم و فناوری گفت: این جشنواره باهدف رونق بخشیدن به فضای ابتکار، انگیزه بخشیدن به جوانان و شناسایی اختراع‌های برگزیده و تسهیل در مسیر آن‌ها به‌منظور رسیدن به محصولی دانشش بنیان و تکمیل چرخه نوآوری و تبدیل دارایی‌های فکری به ثروت، اقدام به برگزاری جشنواره‌های منطقه‌ای رویش در طول سال می‌کند.

وی با بیان اینکه مخترعان می‌توانند با شرکت در جشنواره‌های مذکور، اختراع خود را در رقابتی سالم ارزیابی کنند، افزود: اختراعاتی که در این جشنواره‌ها مورد تأیید هیئت داوران قرار می‌گیرد می‌تواند از تسهیلات بنیاد برای طی مسیر توانمندسازی اختراعات برگزیده بهره‌مند شوند.

وی با تاکید بر اینکه فقط اختراعاتی که حداکثر سه سال از زمان ثبت آن‌ها نگذشته باشد می‌توانند در این جشنواره شرکت کنند، خاطرنشان کرد: لازم است نام ارائه‌دهنده اختراع در جشنواره و نام‌نویسی کننده آن در گواهی ثبت اختراع موجود باشد، هم‌چنین هر مخترع تنها می‌تواند یک اختراع را در جشنواره شرکت دهد.

رئیس بنیاد نخبگان قم ملاک عمل داوران جشنواره را موردتوجه قرار داد و گفت: میزان تازگی اختراع در سطح ملی و بین‌المللی، طول عمر فناوری حاصل از اختراع، آثار اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی ناشی از به‌کارگیری اختراع و قابلیت ورود به بازار و ارزش‌افزوده اقتصادی و اجتماعی حاصل از تجاری‌سازی اختراع از ملاک‌های داوری در جشنواره رویش کوهرنگ است.

وی با اشاره به تسهیلات و حمایت از مخترعان سطح سه، افزود: اختراعاتی که در فرآیند داوری حدنصاب امتیاز لازم را کسب کنند از جایزه نقدی 7 تا 15 میلیون ریالی، تسهیلات مالی رشد تا سقف 50 میلیون ریال و معرفی به پارک علم و فناوری جهت ثبت شرکت دانش‌بنیان نوپا و لحاظ امتیاز در جوایز تحصیلی بنیاد نخبگان بهره‌مند می‌شوند.

محمدرضایی بخش تجاری‌سازی جشنواره را مورداشاره قرار داد و اظهار داشت: مخترعانی که در سال‌های گذشته با کسب حدنصاب امتیاز به‌عنوان اختراع سطح سه یا دو انتخاب‌شده‌اند و محصول خود را تجاری کرده‌اند می‌توانند محصولات خود را ارائه کنند تا امکان جذب سرمایه‌گذار و نیز قرار فروش برای آن‌ها فراهم شود.

وی با اشاره به بخش کارگاه‌های تخصصی اظهار داشت: 3 کارگاه پیش‌بینی‌شده با عناوین تجاری‌سازی فناوری، آشنایی با اصول راه‌اندازی کسب‌وکارهای نوپا و زمینه ثبت بین‌المللی اختراعات توسط اساتید مجرب برگزار می‌شود.

رئیس ستاد اختراعات جشنواره رویش کوهرنگ با بیان اینکه 12 دستگاه به‌منظور ارائه مشاوره در بخش تسهیل گران موجود است، گفت: مشاوره‌ها در قالب فرآیند رشد، تجاری‌سازی و استفاده از تسهیلات مختلف توسط مراکز رشد برخی استان‌ها، صندوق نوآوری و شکوفایی، صندوق کسب‌وکار پارک پردیس تهران و سازمان ثبت پتنت ارائه می‌شود.

وی با اشاره به محورهای ثبت‌نام جشنواره افزود: جشنواره در محورهای صنایع غذایی و کشاورزی، مکانیک و مکانیک ماشین‌های کشاورزی، برق-الکترونیک-کامپیوتر، عمران، شیمی مواد، پزشکی و پزشکی تجهیزات است که در ثبت‌نام اولیه 294 اثر در بخش داوری و در بخش تجاری‌سازی نیز 19 اثر ارائه شد، همچنین در ثبت‌نام نهایی 161 اثر در بخش داوری و 16 اثر در بخش تجاری‌سازی ارائه شد.

انتهای پیام/ش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.