رئیس دانشگاه تبریز گفت: امروزه یکی از چالش‌هایی که دانشگاه‌ها و به ویژه دانشگاه‌های بزرگ و جامع با آن روبه‌رو هستند، وجود معارض برای زمین دانشگاه‌ها و تعرض به این زمین‌ها است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛پورمحمدی در نخستین نشست مدیران حقوقی منطقه سه دانشگاه‌های کشور در تبریز گفت: برای حفظ املاک و زمین‌های دانشگاه‌ها و جلوگیری از زمین‌خواری، کار دفاتر امور حقوقی در دانشگاه‌ها بسیار حساس و حیاتی است.

وی اضافه کرد: مستندسازی یکی از اقدمات موثری است که می‌تواند در این زمینه کارساز باشد و امور حقوقی دانشگاه‌ها باید در این خصوص بیش از پیش اقدامات لازم را انجام دهند.

پورمحمدی گفت: در سال‌های اخیر و در مجموع عملکرد مدیریت امور حقوقی دانشگاه تبریز رضایت بخش بوده است، به طوری که در سال گذشته 54 پرونده در دادگاه مطرح بوده که از این تعداد رای صادره برای 52 مورد به نفع دانشگاه بوده است.

رئیس دانشگاه تبریز با بیان اینکه امروزه بخش پژوهش و حوزه امور حقوقی در خط مقدم دانشگاه‌ها قرار گرفته‌اند، افزود: در حال حاضر جامعه‌ای پویا و دارای مدنیت است که افراد آن جامعه به امور حقوقی و تکالیف خویش آشنا باشند، اما متاسفانه جامعه ما کمتر به مسایل امور حقوقی و تکالیف خویش آشنایی دارد.

وی با اشاره به قدمت، عملکرد و جایگاه داخلی و بین‌المللی دانشگاه تبریز گفت: 13 دانشگاه از ایران در جمع یک درصد دانشگاه‌های تاثیرگذار جهان قرار دارند که رتبه چهارم متعلق به دانشگاه تبریز است.

محمود عادلی شهیر، مدیر امور حقوقی دانشگاه تبریز و رئیس شورای مدیران حقوقی منطقه سه نیز با اشاره به فلسفه برگزاری این نشست گفت: این جلسه نخستین نشست در منطقه سه به منظور همفکری و ارائه راهکارهای مناسب برای حل پاره ای از مشکلات در این حوزه و طرح موضوعات جدید برای بررسی در جلسات آینده در یکی از دانشگاه‌های منطقه است.

بر اساس این گزارش شورای مدیران حقوقی منطقه سه دانشگاه‌های کشور، متشکل از دانشگاه های محقق اردبیلی، ارومیه، صنعتی ارومیه، شهید مدنی آذربایجان، تبریز، تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، زنجان، هنر اسلامی، صنعتی سهند، بناب، مراغه، اختر فیزیک مراغه، پارک علم و فناوری استان آذربایجان شرقی و اردبیل بوده و دبیرخانه آن در دانشگاه تبریز مستقر است.


انتهای پیام/ش

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.