به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، مدیر مرکز رشد دانشگاه حکیم سبزواری گفت: از 12 واحد فناور موجود 10 واحد موفق به تولید شده اند و محصولات انها به بازار ارائه و توافق نامه هایی با بخش صنعت نیز در این زمینه امضاء شده است.
رضا سهیلی فرد افزود: مرکز رشد دانشگاه حکیم سبزواری با در اختیار قرار دادن امکانات و خدمات مورد نیاز به صاحبان ایده و شرکتهای کوچک و متوسط نوپای فناور، هزینه های شروع به کار آنها را پایین آورده و ریسک شکست این واحدها را کاهش می دهد .
وی گفت: با برگزاری کلاسهای آموزشی و ارایه مشاوره های مختلف مدیریتی، بازاریابی، حقوقی و تخصصی، ضعفهای ساختاری و سیستمی این شرکتها را جبران کرده و راه را برای پرورش ایده ها و تجاری سازی آن ها هموار می سازد.
مدیر مرکز رشد دانشگاه حکیم سبزواری با اشاره به اینکه هدف این مجموعه تبدیل نوآوری ها و دستاوردهای علمی به فناوری ها و محصولات مورد نیاز کشور و شکل دهی شرکت های دانش بنیان می باشد، افزود: این مرکز ضمن ترویج فرهنگ کارآفرینی در سطح دانشگاه تلاش می کند تا با شناسایی نخبگان و صید ایده های ناب و انجام حمایت های مادی و معنوی، مقدمات لازم برای تبدیل آنها به شرکت های دانش بنیان موفق را فراهم آورد.
رضا سهیلی فرد گفت : با ایجاد زیرساخت لازم به همراه پشتیبانی های مؤثر شرکت های دانش بنیان، آنها را در جهت تجاری سازی موفق محصولات و خدماتشان یاری نماید و بدین ترتیب هم دانشگاه و هم کارآفرینان از منافع مادی و معنوی دستاوردهای حاصل بهره مند گردند.
انتهای پیام//ف.ج