به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
گرگان؛ طبیعت خداوندی برای بسیاری از بیماریها داروهای شفابخشی دارد که می توانند در کنار داروهای شیمیایی در درمان موثر باشند. کاربرد این مواد در فرآیند درمان ، طبیعت درمانی گفته می شود.
دکتر ابراهیمی راد متخصص پوست، مو و زیبایی می گوید: لجن درمانی هم شاخه ای از همان طبیعت درمانی است که البته از زمان یونان باستان رواج داشته و در حال حاضر هم در کشورهایی مانند آلمان استفاده می شود. در این روش از مواد معدنی موجود در مواد طبیعی مثل لجن های دریایی و خاکها برای تسکین و ترمیم استفاده می شود.
از هشت سال پیش این سوال که آیا نمونه چنین موادی در کشور و طبیعت استان گلستان هم وجود دارد مهندس اعطایی محقق گلستانی را در مسیر تحقیق قرار داد.
او می گوید: من وهمکارانم برای رسیدن به پاسخ این سوال از ساحل گمیشان تا ساحل انزلی بیش از 168 نمونه برداری انجام دادیم که 23 مورد از آنها با نمونه هایی که در کشورهای اروپایی از آنها در تولید محصولات آرایشی و درمانی استفاده می کنند قابل تطبیق است.
دکتر رادمند عضو گروه پژوهشی می گوید: تست کلینیکال این نمونه ها هم انجام شده و در حال حاضر منتظر صدور مجوز درمانی برای آن هستیم.
و حالا دو ماهی هست که نتیجه تحقیقات این تیم پژوهشی در قالب ثبت اختراعی به شماره 89640 منجر به ثبت 45 امین شرکت دانش بنیان گلستان هم شده است.
سهم گلستان از سواحل دریای خزر 102کیلومتر است و طراحی این سوسپانسیون که مخلوطی از لجن های ساحلی و خاک های مناطقی از گلستان است می تواند نقطه شروع اولین طرح گردشگری سلامت استان به نام خلیج درمانی با اشتغال مستقیم 110 نفر باشد.
وجود این ظرفیت در گلستان ساکنان شهرهای ساحلی استان را هم به شرکت در جلساتی با کارشناسان این طرح تشویق کرده است.
منوچهری شهردار نوکنده در این باره می گوید: در صورتی که طرح کاملا بررسی
شود و ضمانت های اجرایی طرح هم موجود باشد، آمادگی داریم برای اجرایی شدن
این طرح همکاری لازم را داشته باشیم.
نتیجه تحقیقات این محقق گلستانی نشان می دهد با نگاه علمی و دقیق می توان از محیط پیرامون فرصت های زیادی ساخت.
آب و خاک این سرزمین کیمیاست و وقتی بذر علم و آگاهی در دل آن جوانه بزند حاصلش جز پیشرفت و کمک به اقتصاد آینده کشور نخواهد بود.
انتهای پیام/ص