به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
یاسوج؛ یونس جلالی مقدم گفت: در فصل
پاییز بهای دام زنده افزایش یافت اما قیمت گوشت بر اساس نرخ تعیین شده از
قبل تغییر نکرده است.
وی گفت: بهای دام زنده هر کیلوگرم 105 تا 110 هزار
ریال است که بر اساس تحلیل های انجام گرفته قیمتهای فعلی گوشت قرمز برای
قصابان اقتصادی نیست.
جلالی مقدم افزود: بهای گوشت قرمز در شورای تنظیم
بازار هر کیلوگرم بزغاله و بره 290 هزار ریال، گاو 250، گوساله 270 هزار
ریال و بز و میش 230 هزار ریال تعیین شده اما این قیمت که به دلیل برخی
ناهماهنگی ها اجرایی نشده برای قصابان اقتصادی نیست و نیازمند بازنگری است.
البته برخی قصابان گوشت کم کیفیت بز و میش را تا 240 هزار ریال و گوشت بزغاله و بره را تا 300 هزار ریال به فروش میرسانند.
معاون
اتحادیه صنف قصابان یاسوج بیان کرد: در نشست شماری از قصابان با مدیرکل
امور اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد مقرر شد دوباره نرخ جدید گوشت
قرمز بر اساس آنالیز جدید محاسبه شود.
وی گفت: قیمت فعلی گوشت بز و میش 21 هزار ریال، بره و بزغاله 270 هزار ریال، گاو 240 هراز ریال و گوساله 250 هزار ریال است.
در شهر یاسوج 84 قصابی وجود دارد و مصرف گوشت قرمز در این شهر بیش از گوشت ماهی است.
بر
اساس اعلام سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد تولید گوشت قرمز در
کهگیلویه و بویراحمد بیش از نیاز این استان است در حالی که بخشی از تولید
گوشت مرغ این استان از دیگر استانها تأمین میشود.
کهگیلویه و بویراحمد دارای 2 میلیون واحد دامی است و درعینحال شهروندان از گرانی گوشت قرمز گله مند هستند.
انتهای پیام/ش