به
گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان اززاهدان،حجت الاسلام محمد رهداری افزود: قرآن با برنامه اصلاحی خود مانع از تصميم مجرم به ارتکاب جرم می گردد و همچنین با دستور به مجازات مجرمان به پیشگیری کیفری از جرم می پردازد.
مدرس دانشگاه در ادامه گفت: قرآن به اصلاح افراد مجرم بیشتر اهمیت داده است بگونه ای که شیوه های دیگر در فرآیند مبارزه با جرم امری فرعی محسوب می شود.
رهداري تصریح کرد: یکی از عواملی که از نظر قرآن در اصلاح رفتار انسانها موثر است اعتقاد به علم نامحدود الهی است.
وی افزود: خداوند بر همه چیز و بر همه اعمال ما شاهد و ناظر است و انسان هم تحت نظارت اوست بنابراین هم در ظاهر و هم در باطن باید از انجام عمل ناپسند و نیات شوم اجتناب کنیم.
به گفته رهداری ایمان به معاد و عدل الهی نیز مانع از وقوع بیشتر جرائم در جامعه می شود و کسی که به دادگاه عدل الهی ایمان دارد می داند هر عمل نیک نزد پروردگار قرب و منزلت و هر کار ناپسند کیفر و مجازات دارد.
وی در ادامه بيان کرد: همان طوری که همه می دانند یکی از واجبات نماز است و در قرآن از نماز به عنوان جلوگیری کننده از فحشا و منکر یاد شده است.
وی اظهار داشت: چنانچه معروفات در جامعه به نحو شایسته انجام شود و همه از منکرات بپرهیزند بیشتر ناهنجاری های موجود در جامعه از بین می رود.
انتهای پیام/گ