به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،آیتالله محمود رجبی عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به هجمههای اخیر نسبت به قوه قضائیه، گفت: از گذشته مسئولانی در رأس قوه قضائیه بودهاند که هم از نظر علمی قوی بودند و هم از نظر سلامت فکری و قضایی صلاحیتهای لازم را داشتند و انتخاب رهبر معظم انقلاب هم نشان از درایت و اطلاعات بالای آن بزرگوار نسبت به افرادی است که منصوب کردهاند.
وی افزود: طبیعی است که در چنین قوهای همواره یک طرف محکوم میشود و یک طرف حکم بهنفعش میشود، بنابراین ممکن است در این بین برخی از حکمی که درباره آنها صادر شده، ناراحت شوند.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه ممکن است در چنین شرایطی کسانی با اغراض شخصی و گروهی و حتی در برخی موارد دستهای پنهان بیرونی بخواهند اقتدار قوه قضائیه و اعتماد مردم را از بین ببرند، گفت: آیتالله آملی لاریجانی نشان داده کسی نیستند که بهخاطر این نوع برخوردها از مقام قانونی و شرعی خود عقبنشینی کنند.
آیتالله رجبی خاطرنشان کرد: طبیعی است که وقتی یک قوهای در برابر جریانات انحرافی محکم بایستد و مواضع روشنی بگیرد، کسانی که متضرر میشوند آرام نمینشینند و بهتعبیر قرآن بهترین راهی که میتوانند بر اثر ناتوانی در پیش بگیرند این است که با بدگویی و تخریب یک نهاد به اهدافشان برسند.
وی افزود: این اتفاقات اخیر هم نشان از ناتوانی آنهاست، چرا که برای چیزی که ادعا میکنند هیچ مستند و دلیلی ندارند و ممکن است برخی از اینها نگران باشند که در آینده و در موارد دیگر که قوه قضائیه در مقام بررسی و رسیدگی به آنهاست آنجا هم آسیب ببینند.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری درباره رسیدگی به حقوقهای نجومی، گفت: در ابتدا برخی این موضوع را انکار کردند، در حالی که این غیرممکن بود، چرا که این اتفاق در دستگاههای خودشان اتفاق افتاده است.
وی تصریح کرد: بعد از روشن شدن ماجرا گفتند که "ما قاطعانه برخورد میکنیم"، اما دیدیم که هیچ اتفاقی نیفتاد. رهبر انقلاب هم فرمودند که باید اینها از سمتهایشان برکنار شوند و پولهایی که بهناحق گرفتند به بیتالمال بازگردانده شود.
آیتالله رجبی با بیان اینکه میخواهند با مرور زمان این اتفاق را طبیعی جلوه بدهند، گفت: متأسفانه عنوان «حقوقهای نجومی» را برداشتند و «حقوقهای نامتعارف» را جایگزین آن کردند و بعد هم گفتند که طبق قوانین بوده و اینها جرمی مرتکب نشدند و پولها نباید بازگردانده شود. اگر این پولها قرار نبود برگردد پس چرا در آن موقع گفتند که "اینها تخلف است و ما این پولها را برمیگردانیم"؟.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: در نظام جمهوری اسلامی ایران که برای اجرای عدالت و برای محرومیتزدایی شکل گرفته، مسئولی که چنین حقوقی را در چنین جامعهای میگیرد و کنار او افرادی در تأمین مایحتاج اولیه زندگی خودشان مشکل دارند، لیاقت اینکه سمتی را در نظام جمهوری اسلامی ایران اشغال کند، ندارد.
وی در پایان گفت: حداقل برخوردی که باید صورت بگیرد برکناری این اشخاص است، چرا که معلوم میشود این مسئولان هیچ نگرانی نسبت به محرومان ندارند، در حالی که دغدغه یک مسئول در نظام جمهوری اسلامی ایران باید این باشد که حقوقی که دریافت میکند در حد زحمتی باشد که میکشد.
منبع:تسنیم
انتهای پیام/