اردبیل؛

مصرف شیر در اردبیل پایین‌تر از میانگین جهانی است

رئیس جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: مصرف شیر در استان پایین‌تر از میانگین جهانی است و بهبود مصرف باید فرهنگ‌سازی شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل؛ عدیل سروی افزود: متوسط مصرف شیر در استان به صورت سالانه ۱۰۵ لیتر است؛ در حالی که این رقم در سطح جهانی ۱۵۰- ۳۵۰ لیتر محاسبه شده است.

وی گفت: وضعیت مصرف شیر در استان بهتر از میانگین کشوری است و متوسط مصرف شیر در سطح کشور ۹۵ الی ۱۰۰ لیتر محاسبه شده است.

رئیس جهاد کشاورزی استان متوسط مصرف گوشت را نیز در استان کمتر از میانگین جهانی دانست و افزود: متوسط مصرف گوشت ۱۰.۵ – ۱۰.۸ کیلوگرم است در حالی که در سطح جهانی این رقم ۱۵-۲۵ کیلوگرم محاسبه شده است.

سروی تصریح کرد: با تفاوت اندکی از متوسط مصرف گوشت در کشور که ۱۰.۷۵ کیلوگرم است، میزان مصرف گوشت در استان نزدیک به مصرف آن در حد میانگین کشوری است.

وی گفت: این در حالی است که استان اردبیل برخوردار از سه میلیون و ۸۸۰ هزار واحد دامی است و سالانه ۳۰ هزار تن گوشت قرمز در آن تولید می‌شود.

رئیس جهاد کشاورزی استان به تولید سالانه ۳۹ هزار تن گوشت سفید در استان اشاره کرد و بیان داشت: میزان تولید سالانه شیر خام در استان نیز ۲۶۴ هزار تن است.

انتهای پیام/ع

برچسب ها: اردبیل ، مصرف ، شیر ، میانگین ، جهانی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.