به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
قم؛حبیبالله بوربور در دیدار اعضای مجمع خیرین با آیتالله مکارم شیرازی با بیان اینکه 19 مجموعه خیری، مجمع خیرین کشور را تشکیل دادهاند و مجوز فعالیت آن توسط وزارت کشور صادر شده است، اظهار کرد: شناسایی اولویتها و نیازها قبل از سرمایهگذاری در حوزهها و عرصههای مختلف، اصلیترین هدف تشکیل این مجمع خیرین بوده است.
وی همچنین با شرح آسیبشناسی مشکلات دختران پس از فارغالتحصیلی از دانشگاهها و احساس نیاز برای تحصیل دختران در دروس معنوی و حوزههای علمیه تصریح کرد: برای رسیدن به این مهم احتیاج به این است که همه خیرین را با این مسئله آشنا کنیم، بنابراین قصد داریم در هفته وحدت همایشی برگزار شود تا ضمن تقدیر از خیرین حوزههای علمیه؛ به ویژه حوزههای علمیه خواهران، چهارمین نشست فصلی مجمع خیرین با موضوع حوزههای علمیه خواهران برگزار شود.
رئیس مجمع خیرین کشور تأکید کرد: با توجه به فعالیت دوستان خیر شاهد رشد حوزههای علمیه خواهران کشور هستیم به نحوی که حدود 500 حوزه با حضور 80 هزار طلبه خواهر با توجه به آثار و خدماتی که خیرین ارائه دادهاند، فعالیت میکنند.
همچنین در ادامه سید مهدی صادقی استاندار قم در دیدار مدیر کل کمیته امداد امام خمینd (ره) استان قم طی سخنانی مدیریت بهینه را راهکار اصلی در تداوم حرکت رو به جلوی کشور دانست.
استاندار قم با اشاره به نامگذاری امسال به نام "اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل" از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی افزود: مهمترین رکن در تحقق اقتصاد مقاومتی مدیریت بهینهی منابع است.
وی رسالت کمیته امداد امام خمینی (ره) برای کمک به محرومین را مورد توجه قرار داد و گفت: توانمندسازی مددجویان باید در اولویت کاری مسئولان این نهاد قرار بگیرد.
صادقی با بیان اینکه در زمینهی ایجاد اشتغال برای مددجویان کمیته امداد باید کار کارشناسی و نیازسنجی صورت بگیرد تصریح کرد: ایجاد اشتغال خانگی و ارائهی تسهیلا ت برای این امر باید بیش از پیش مورد توجه قرار بگیرد.
انتهای پیام/ج