وی تصریح کرد: در تاریخ 14 تا 18 نوامبر مجمع عمومی اتحادیه بین المللی تأمین اجتماعی ایسا در کشور پاناما برگزار شد که 158 کشور عضو در این اتحادیه شرکت کردند.
نوربخش افزود: این مجمع با حضور 1000 نفر به همراه روسای تأمین اجتماعی و مقامات بلند پایه برگزار شد که افتتاحیه آن از سوی رئیس جمهور پاناما صورت گرفت.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی ادامه داد: از یکماه قبل از شروع همایش به دلیل نقش ایران در فعالیتهای ملی و بین المللی، طی نامهای از بنده خواسته شد که نایب رئیس این مجمع عمومی باشم که در اولین جلسه هیأت رئیسه با رأیگیری و به اتفاق آرا رأی آورده ام.
نوربخش بیان کرد: ایسا به عنوان یکی از نهادهای قدیمی که اعتبار 90 ساله دارد از سال 1927 تأسیس شد که در تغییر اساسنامه و تغییر حق عضویت انتخابات رئیس جمهوری با رأیگیری انجام شده، برویر از کشور آلمان انتخاب شد.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی تأکید کرد: با انتخاب ایران به عنوان هیأت رئیسه ایسا به مدت 3 سال، این موضوع حائز اهمیت است که به دلیل اینکه حدود 10 درصد جی. دی. پی دنیا هزینه تأمین اجتماعی می شود، سیاست گذاری ها در راستای این 10 درصد انجام و 10 چالش اصلی مطرح شد.
وی با اشاره به چالش های اصلی مطرح شده، عنوان کرد: چالش اول به دلیل اینکه 50 درصد از مردم دنیا تحت پوشش هیچ بیمه نیستند، شکاف دامنه پوشش شناخته شد و چالش دوم نابرابری در طول دوره زندگی از لحاظ مزایای بیمه تأمین اجتماعی، چالش سوم جمعیت سالمندی، چالش چهارم اشتغال کارگران جوان و تحصیلکرده، چالش پنجم بازار کار و اقتصاد دیجیتال، چالش ششم سلامت و مراقبتهای بلندمدت، چالش هفتم مخاطرات و حوادث مهلک نوظهور، چالش هشتم حمایت از کارگران مهاجر، چالش نهم انتقال فناوری و تطابق با فعالیتهای تأمین اجتماعی و انتظارات و توقعات عمومی از بیمه تأمین اجتماعی به عنوان دهمین چالش اصلی معرفی شدند.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی افزود: اما ایسا برای رفع این چالش ها و راهنمایی کشور های عضو، راهنمایانی را در نظر گرفته است که بر این اساس 4 راهکار در این مجمع رونمایی شد.
نوربخش ادامه داد: در این 4 راهکار رونمایی شده روشهای برخورد سازمان تأمین اجتماعی با شرکای اجتماعی، راهکارهای اجرایی گسترش پوشش، فعالیت های اکچویریال و ارتقای اشتغال پایدار مطرح شدند که تمامی نتایج این مجمع عمومی 5 روزه بر روی سایت ایسا قرار دارد.
* صدور دستور برقراری سریع مستمری بازماندگان بیمه شده تأمین اجتماعی در برخورد دو قطار مسافری
نوربخش با ابراز تأسف و همدردی با بازماندگان حادثه برخورد دو قطار مسافربری، تأکید کرد: دستور برقراری مستمری بازماندگان این حادثه و امور درمانی مصدومان تحت پوشش قرار داده شد.
وی افزود: قرار است که به این افراد کمک های بیشتری شود که در روزهای آینده با شناسایی تمامی افراد اعلام آمادگی میکنیم و نیز به دلیل اینکه تأمین اجتماعی در دامغان بیمارستانی ندارد بنابراین مصدومان به سایر بیمارستان های ملکی منتقل میشوند.
* 2700 میلیارد تومان به وزارت بهداشت بدهکاریم، نه 4 هزار میلیارد تومان
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به مبلغ بدهی خود به وزارت بهداشت گفت: ماهانه 500 میلیارد تومان به وزارت بهداشت پرداخت میکنیم که تاکنون 2700 میلیارد تومان به این وزارت بدهکاریم، نه 4 هزار میلیارد تومانی را که آنها اعلام کردند.
وی اعلام کرد: در حال حاضر بدهی داروخانهها تا مرداد ماه و مطالبات پزشکان و 60 درصد بدهی دانشگاه ها تا خرداد ماه و 100 درصد بدهی دانشگاه ها تا بهمن ماه پرداخت شد.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی ادامه داد: در سال جاری 7 هزار و 900 میلیارد تومان در بخش درمان هزینه کرده ایم که 2 هزار و 700 میلیارد تومان در مراکز ملکی و 5 هزار و 200 میلیارد تومان بابت خرید خدمات خرج شده است که از مبلغ 5 هزار و 200 میلیارد تومان، 2 هزار و 900 میلیارد به بیمارستان های دانشگاهی و 2 هزار و 300 میلیارد تومان به سابر مراکز پرداخت شد.
نوربخش اعلام کرد: پرداخت ماهانه سازمان تأمین اجتماعی در بخش مستمری 3 هزار و 400 میلیارد تومان است که 220 میلیارد تومان مستمری بیکاری و حدود 1000 میلیارد تومان خرید خدمات و 200 میلیارد تومان در کل هزینه های پرسنلی تأمین اجتماعی صرف خواهد شد که مجموع آن 5 هزار میلیارد تومان می شود.
* افتتاح شعبه اقماری سازمان تأمین اجتماعی
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی از افتتاح شعبه اقماری تأمین اجتماعی خبر داد و گفت: این اقدام به منظور تسهیل در امر خدمات رسانی به هنرمندان انجام می شود.
انتهای پیام/