به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،مهندس سعيدرضا رضايی دبير كميته كشوری برچسبگذاری مواد غذايی، آشاميدنی آرايشی و بهداشتی در دومين همايش ملی برچسبگذاری فرآوردههای غذايی و آرايشی بهداشتی در بهشهر با بيان اينكه كاهش شاخصهای قند، نمك و چربی از پيامدهای خوب است، گفت: كاهش بيماریها و افزايش سطح ايمنی سلامت مصرفكننده نيز به اطلاعرسانی بيشتر نياز داشت كه تاكنون موفقيتآميز بود.
وی با بيان اينكه اطلاعات اضافه به فرهنگ برچسبخوانی لطمه میزند افزود: حذف اطلاعات و تصاوير گمراه كننده بايد در برچسبگذاری رعايت شود.
دبير كميته كشوری برچسبگذاری مواد غذايی، آشاميدنی، آرايشی و بهداشتی با اشاره به مصوباتی كه در زمينه ليبلها صورت گرفته است گفت: مهمترين مصوبات، همراهی صنعت بود تا ليبلهای مشخصشده را چاپ كنند كه به دو نوع ليبلهای چاپ داخل و وارداتی از سوی شركتهای معتبر خارجی تقسيم میشود كه هر دو بايد نظارت شود.
رضايی افزود: در آيندهای نزديك جشنواره برچسبخوانی بين مسئولان فنی غذا و داروی سراسر كشور انجام می شود و آثار ارسالی به دانشگاه مربوطه برای اصلاح وضعيت موجود برچسبگذاری در سطح كشور صورت می گيرد.
مديركل نظارت و ارزيابي فرآوردههای مواد غذايی، آشاميدنی، آرايشی و بهداشتی گفت : صدور پروانه ساخت، مجوز تأسيس و بهرهبرداری نبايد هدف اصلی باشد تا اگر كمرنگ يا اتوماسيون شود، هدف نيز كمرنگ شود.
دكتر جنت با اشاره به وجود ۳ هزار بازرس حوزه غذا و دارو در كشور، اين تعداد را كافی ندانست و گفت: تنها در مازندران ازآغاز امسال تاكنون ۶۰ هزار بازرسی انجام شده است .
در اين همايش حدود ۱۰۰ نفر از كارشناس و ناظران غذا و داروی كشور حضور دارند و تا فردا ادامه دارد.
انتهای پیام/