به گزارش خبرنگار
دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ ائتلاف ضد داعش از زمان تشکیل اقدامات گستردهای را علیه بسیج مردمی عراق انجام داده است. در این زمینه فرماندهان حشد الشعبی سخنانی را مطرح کردهاند.
ابو مهدی المهندس رئیس شورای «حشدالشعبی» عراق در سخنانی به برخی اظهارنظرها پیرامون درخواست کمک این گروه از ائتلاف بینالمللی ضد داعش واکنش نشان داد و از آن به شدت انتقاد کرد.وی در این خصوص اظهار داشت: حشدالشعبی تاکنون هیچ درخواست کمکی به ائتلاف ضد داعش ارائه نکرده و در آینده نیز نخواهد کرد. این مقام ارشد حشدالشعبی همچنین حملات ویرانگر جنگندههای ائتلاف بینالمللی به عراق را غیرقابل توجیه خواند.ایالات متحده آمریکا با توجه به اینکه از حضور ارتش و نیروهای مردمی عراق برای پاکسازی مناطق مختلف این کشور رضایت ندارد، لذا تلاش میکند با حملات هوایی جلوی پیشروی نیروهای عراقی را بگیرد که در گذشته بارها این موضوع یا به صورت حمله هوایی به نیروهای ضد داعش و "حشدالشعبی" و با پرتاب محمولههای هوایی برای تروریستها صورت گرفته است.
**آمریکا برای داعش محموله کمکهای تسلیحاتی هوایی میفرستدپایگاه اینترنتی "گلوبال ریسرچ" در گزارشی به قلم "کورت نیمو" تحت عنوان «آمریکا برای داعش محموله کمکهای تسلیحاتی هوایی میفرستد» نوشت: این در حالی است که نیروهای داوطلب مردمی در مناطق "یثرب و بلد" در استان "صلاحالدین" این گزارشها را نیز تأیید کردهاند.
در ماه اکتبر 2014 نیز یک محموله هوایی حامل کمکهای تسلیحاتی در حومه "کوبانی" در سوریه به دست نیروهای داعش افتاد. در ماه نوامبر همان سال نیز منابع اطلاعاتی در عراق اعلام کردند آمریکا فعالانه در تأمین سلاح برای عناصر داعش نقش ایفا میکند.
دستور العبادی برای سپردن عملیات آزادسازی محور غربی «موصل» به حشدالشعبی، اولین نقطه عطف در جریان این عملیات بزرگ محسوب میشود.
تصمیم حیدر العبادی برای سپردن عملیات آزادسازی محور غربی موصل به دست حشدالشعبی، تروریستهای تکفیری و حامیان منطقهای و بینالمللی آنها را غافلگیر کرد. هیچکس انتظار نداشت که العبادی به عنوان فرمانده کل نیروهای مسلح عراق، حداقل در چنین برههای به صورت غافلگیرانه چنین تصمیمی را آن هم بدون اعلام قبلی، اتخاذ کند؛
مسألهای که موجبات نگرانی حامیان منطقهای تکفیریها از جمله عربستان سعودی و ترکیه و مدافعان بینالمللی آنها از جمله ایالات متحده آمریکا را به وجود آورده است.نیروهای حشدالشعبی علاوه بر پیشرویهای گستردهای که در محور غربی شهر موصل داشتند، تمامی راههای فرار تروریستهای داعش از شهر موصل به سمت سوریه را نیز مسدود کردند.
اقدامات تروریستی اخیر گروهکهای تکفیری در نقاط مختلف عراق بیانگر استراتژی تکفیریها برای نجات از جهنمی است که نیروهای عراقی برای آنها تدارک دیدهاند.
ایالات متحده آمریکا هر زمان که ارتش و نیروهای مردمی قدرت بیشتر و موضع بهتری نسبت به تروریستهای داعش دارد، برای ایجاد بالانس قدرت از "تاکتیک پرتاب محمولههای تسلیحاتی" کمک میگیرد.
**محموله های هوایی ایالات متحده آمریکا و کمک برای داعشآمریکا در سال 2014 و 2015 میلادی بارها با پرتاب محمولههای هوایی به کمک تروریستهای تکفیری داعش آمده و نمونه آن را میتوان در "جلولا"، "سعدیه"، "حمرین"،"تکریت" و "موصل" اشاره کرد که در این کمکهای هوایی، تروریستها اسلحههای بسیاری را به دست آوردند.
فاز دوم کمکهای هوایی ارتش آمریکا به تروریستهای داعش با بمباران جنگندههای ارتش این کشور و تلاش برای از بین بردن مواضع نیروهای عراقی صورت گرفته و دهها نفر در این حملات به شهادت رسیدند. یک نظامی عراق در لشکر 91 ارتش در این باره اظهار داشت: جنگندههای ائتلاف بینالمللی دستهای از نیروهای ارتش عراق را اشتباهاً در نزدیکی روستای "خرابردان" در "غرب مخمور" بمباران کردند. این بمباران به شهادت 30 سرباز عراقی و همچنین فرمانده دسته منجر شد.تاکنون جنگندههای ائتلاف آمریکا چندین بار نیروهای عراقی را در نقاط مختلف بمباران کردهاند و هر بار ادعا کردند که به اشتباه بمباران شده و این در حالی است که در پشت پرده اهداف دیگری پیگیری میشود. انتهای پیام/