وی خاطرنشان کرد: المپیاد دانش آموزی علوم و فناوری نانو فعالیتی است که ابتکار برگزاری آن با این عنوان متعلق به کشور ماست. به این معنا که در کشورهای دیگر مسابقات دانش آموزی با تعیین یک طرح مشخص و یا اردوهای یک هفتهای آموزش فعالیتهای آزمایشگاهی برگزار میشود.
معاون آموزش متوسطه استان افزود: المپیاد علوم و فناوری نانو، با هدف شناسایی استعدادهای برتر دانشآموزی،کمک به پایدار سازی جریان تربیت نیروی انسانی در فناوری نانو و کمک به پیشتازی کشور در آموزش فناوری نانو برای اولین بار در تیرماه سال 1389 برگزار شد.
وی ادامه داد: این المپیاد شامل دو مرحله است، آزمون مرحله اول این المپیاد به صورت تئوری، شامل سؤالات چهار گزینهای از مباحث مختلف فناوری نانو مانند مفاهیم و مبانی علوم نانو، روشهای ساخت در مقیاس نانو، نانومواد و نانوساختارها، شبیهسازی در مقیاس نانو، کاربرد نانو در صنایع مختلف و مشخصهیابی نانومواد است.
اکرمی یادآور شد: در پایان این مسابقات دانشآموزان برای کسب مدال طلا، نقره و برنز در یک آزمون با هم به رقابت میپردازند. این آزمون در دو بخش سؤالات کتبی و همچنین ارایه دستاوردهای علمی خود طی این دوره، در قالب مقاله علمی و ارایه شفاهی با حضور داوران متخصص علوم و فناوری نانو برگزار میشود.
معاون آموزش متوسطه استان در پیامی ضمن ابراز خرسندی از کسب این موفقیت، از زحمات و تلاشهای دانشآموزان، مدیران، مسؤولان و تمام عوامل دخیل در این مهم تشکر و قدردانی کرد.
انتهای پیام/ش