دانشمند آمریکایی با در کنار هم گذاشتن IQ و دستاورد‌های تمام افراد باهوش تاریخ، به لیستی از باهوش‌ترین‌ها رسیده است.

به گزارش خبرنگار اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛لیپ تیمز در ابتدا لیستی از افراد با نمرات IQ بالاتر از 200 را به عنوان یک معیار جمع آوری کرد، اما معیار اندازه‌گیری IQ بسیار مبهم و مورد بحث است. 
افراد دارای IQ بالاتر از 130 فوق‌العاده باهوش ارزیابی می‌شوند، هر چند باید توجه داشت که خود آزمون IQ نیز بسیار سخت، مبهم و دارای شیوه‌ای مشخص نیست.
"تیمز"از افرادی که پیش از اختراع تست IQ زندگی می‌کردند نیز غافل نشد و بر اساس روش Cox، بر اساس 10 سال از زندگی‌شان IQ آنها را پیش‌بینی کرد. سپس درباره هر کسی که فکر می‌کرد نمره IQ وی ممکن است اشتباه محاسبه شده باشد، بسیاری از آثار آن‌ها را می‌خواند تا اشتباهی در محاسبه IQ وجود نداشته باشد.حال تیمز با در کنار هم گذاشتن IQ و دستاورد‌های تمام افراد باهوش تاریخ، به لیستی از باهوش‌ترین‌ها رسیده است.


 یوهان گوته (Johann Goethe)
یوهان ولفگانگ فون گوته، شاعر، ادیب، نویسنده، نقاش، محقق، انسان‌شناس، فیلسوف و سیاست‌مدار آلمانی بود. او یکی از کلیدهای اصلی ادبیات آلمانی و جنبش وایمار کلاسیک و همچنین رمانتیسیسم به شمار می‌رود. در معیار‌های مختلف ارزیابی IQ، وی امتیاز 210 تا 225را کسب کرده است.وی یکی از مردان بزرگ فرهنگی قرون18 و 19 اروپا و یکی از افراد برجسته‌ی ادبیات جهان محسوب می‌شود.



 آلبرت اینشتین (Albert Einstein)
برت آینشتاین به تلفظ صحیح آلمانی، ولی معروف به انیشتن، انیشتین و اینشتین در ایران (زاده14 مارس 1879 - درگذشته 18 آوریل1955) فیزیک‌دان نظری آلمانی بود. او بیشتر به خاطر نظریه نسبیت و به ویژه برای هم‌ارزی جرم و انرژی (E=mc۲) (که از معروف‌ترین روابط فیزیک بین غیرفیزیک‌دان‌هاست) شهرت دارد. علاوه بر این، او در بسط تئوری کوانتوم و مکانیک آماری سهم عمده‌ای داشت. ضریب هوشی اینشتین برابر با 205تا 25 در معیار‌های متفاوت معیین شده است.اینشتین جایزه نوبل فیزیک را در سال 1921 برای خدماتش به فیزیک نظری و به خصوص به خاطر کشف قانون اثر فوتوالکتریک دریافت کرد.




لئوناردو داوینچی (Leonardo da Vinci)
لئوناردو دی سر پیرو داوینچی، دانشمند، نقاش، مجسمه‌ساز، معمار، موسیقی‌دان، ریاضی‌دان، مهندس، مخترع، آناتومیست، زمین‌شناس، نقشه‌کش، گیاه‌شناس و نویسنده ایتالیایی دوره رنسانس بود. نبوغ او شاید بیش از هر چیز دیگری مورد توجه بوده است. لئوناردو معمولا بعنوان نمونه‌ی بارز یک مرد رنسانس معرفی می‌شود. از او به طور گسترده بعنوان بزرگترین نقاش تاریخ یاد می‌کنند. عده‌ای نیز او را با استعدادترین شخصی می‌دانند که تا کنون در این جهان زندگی کرده است. ضریب هوشی داوینچی وابسته به عوامل مختلف بین 180 تا 220 ارزیابی شده است.عده‌ای از محققان ایتالیایی با تحقیق بر روی اثر انگشت بازسازی شده‌ی وی، او را دارای ریشه‌ی عربی و اهل خاورمیانه برشمرده‌اند. وی فردی بی‌نهایت خلاق و کنجکاو بود. او نظریات خود را در مجموعه یادداشت‌هایی که بالغ بر هزاران صفحه هستند، ثبت کرده است.



جیمز ماکسول (James Maxwell)
جیمز کلرک ماکسول، از فیزیکدانان بریتانیایی بود. ماکسول، نظریه الکترومغناطیس در مورد الکترودینامیک را کامل کرد که این فرمول‌بندی ریاضی به نام خود او معادله‌های ماکسول نامگذاری شده است. این معادله‌ها وجود موج‌های الکترومغناطیسی را پیشبینی می‌کردند. بنابراین ماکسول نظریه‌ای توسعه داد که تئوری ذرّه‌ای بودن خاصیت نور را توسط آیزاک نیوتون، مورد تناقض قرار می‌داد. IQ ماکسول بین 190تا 205در معیار‌های مختلف تعیین شده است.



 رودلف کلاوزیوس (Rudolf Clausius)
رودلف یولیوس امانوئل کلاوزیوس، فیزیکدان و ریاضیدان آلمانی یکی از سه عضو گروه سه نفری دانشمندان بزرگ واضع ترمودینامیک است که شاید بزرگ‌ترین همه اکتشافات علمی قرن نوزدهم باشد. IQ وی برابر با 190 تا 205 در معیار‌های متفاوت اندازه گیری شده است.




 نیکلاس کوپرنیک (Nicolaus Copernicus)
نیکلاس کوپرنیک، ستاره‌شناس، ریاضیدان و اقتصاددانی لهستانی بود که نظریه خورشید مرکزی منظومه شمسی را بسط داد و به صورت علمی درآورد. وی پس از سال‌ها مطالعه و رصد اجرام آسمانی به این نتیجه رسید که بر خلاف تصور پیشینیان زمین در مرکز کائنات قرار ندارد، بلکه این خورشید است که در مرکز منظومه شمسی است و سایر سیارات از جمله زمین به دور آن در حال گردشند. ضریب هوشی کوپرنیک برابر با 160 تا 200 ارزیابی شده است.نظریه انقلابی کوپرنیک یکی از درخشان‌ترین کشفیات عصر رنسانس است که نه فقط آغازگر ستاره‌شناسی نوین بود، بلکه دیدگاه بشر را درباره‌ی جهان هستی دگرگون کرد. کوپرنیک تقریباً چهل سال برای تکمیل پژوهش‌های اخترشناسی خود وقت صرف کرد و تا اواخر عمر خود از چاپ کامل نظرات خارق‌العاده خویش خودداری کرد و تنها در سال1543 بود که گفتار درباره چرخش کرات سماوی او انتشار یافت.



ویلیام سیدیس (William Sidis)
ویلیام جیمز سیدیس، کودک نابغه آمریکایی بود که توانایی خارق‌العاده‌ای در یادگیری زبان ها و ریاضیات داشت. وی با ضریب هوشی معادل 250 تا 300 به عنوان یکی از باهوش‌ترین انسان‌های تمام اعصار شناخته می‌شود (از آن زمان تا کنون معیارهای اندازه گیری ضریب هوشی تغییر یافته است.)سیدیس در 2 سالگی می‌توانسته به راحتی روزنامه نیویورک تایمز را بخواند و حروف را در هر دو زبان انگلیسی و فرانسوی تایپ کند. او در نه سالگی قصد وارد شدن به دانشگاه هاروارد را داشت اما این دانشگاه به دلیل کم سن بودن او تا11 سالگی، سیدیس را به دانشجویی نپذیرفت.گفته شده که توانایی صحبت کردن به 40 زبان و لهجه متفاوت را داشته است. وی آنقدر زیر ذره بین رسانه‌ها قرار گرفته بود که در نهایت خلوت نشین شد و از شهری به شهری دیگر تحت نام‌های متفاوت سفر می‌کرد. در سن 46 سالگی به دلیل سکته مغزی، درگذشت.


 توماس یانگ (Thomas Young)
توماس یانگ، یکی از بزرگترین فیزیکدانان قرن هجدهم و نوزدهم بود. او با آزمایش مهمی که به آزمایش یانگ معروف است موجی بودن نور را اثبات کرد. او به "یانگ اعجوبه" معروف شد. زیرا در 2سالگی خواندن می‌دانست و در هشت سالگی به تنهایی به آموختن ریاضی پرداخت و در 9 سالگی شروع به یادگیری زبان‌های فرانسوی - ایتالیایی - عبری - عربی و فارسی کرد به طوری که در14سالگی این زبان‌ها را یاد گرفته بود. ضریب هوشی وی بین 185 تا 200 اندازه گیری شده است.یانگ تحصیلات دانشگاهی خود را در رشته پزشکی گذرانید و به سال 1799 دکترای پزشکی خود را گرفت و در انستیتوی سلطنتی لندن مشغول به کار شد. 



 کارل گاوس (Carl Gauss)
کارل فریدریش گاوس، ریاضیدان بزرگ آلمانی است. او به عنوان یکی از برترین ریاضی‌دانان همه‌ی ادوار شناخته شده‌ است و شاید بتوان گفت که برترین آن‌هاست. به دلیل تحقیقات و دستاوردهای بی‌مانند و بی‌شمار گاوس، به او لقب "شاهزاده‌ی ریاضی‌دانان" را داده‌اند. گاوس هم به ریاضیات لقب "ملکه‌ی علوم" را داده بود. ضریب هوشی وی بین 250 تا300 ارزیابی شده است.


 گالیلئو گالیله (Galileo Galilei)
گالیلئو گالیله، دانشمند و مخترع سرشناس ایتالیایی در سده‌های16و 17 میلادی بود. گالیله در فیزیک، نجوم، ریاضیات و فلسفه علم تبحر داشت و یکی از پایه‌گذاران تحول علمی و گذار به دوران دانش نوین بود. IQ گالیله را در معیار‌های مختلف برابر با 180 تا200می‌دانند.


نیکولا تسلا (Nikola Tesla)
نیکولا تسلا زاده 10 ژوئیه 1856 در امپراتوری اتریش-مجارستان - متوفی 7ژانویه 1943 در ایالت نیویورک، مخترع، مهندس برق و مهندس مکانیک صربی الاصل آمریکایی است. وی بیشتر به دلیل سهمش در طراحی سیستم نوین برق‌رسانی براساس جریان متناوب (AC) شناخته می‌شود. ضریب هوشی وی بین 160 تا310 در آزمایش‌های مختلف تعیین شده است.تسلا پیش از مهاجرت به آمریکا، در زمینه‌ی مکالمه از راه دور و مهندسی برق تجاربی کسب کرده بود.



 ویلیام شکسپیر (William Shakespeare)
 ویلیام شکسپیر، شاعر و نمایشنامه‌نویس انگلیسی بود که بسیاری وی را بزرگ‌ترین نویسنده در زبان انگلیسی دانسته‌اند. "سخن سرای آون" ( Bard of Avon) لقبی است که به خاطر محل تولدش در آون واقع در استراتفورد انگلیس به وی داده‌اند. ضریب هوشی شکسپیر برابر با 210اندازه گیری شده است.


13. ولتر (Voltaire)
ولتر، از نام‌دارترین فیلسوفان و نویسندگان فرانسوی عصر روشنگری است. شهرت او به خاطر ذکاوت خارق‌العاده‌اش، مخالفت‌هایش با کلیسای کاتولیک، حمایتش از آزادی مذهب، آزادی بیان، و جدایی دین از سیاست است. وی در سال 1694در پاریس به دنیا آمد و ضریب هوشی او در معیار‌های مختلف برابر با190 تا 200 است.در تمام طول زندگی خود با علاقه بسیار زیاد از علم طبیعی و تمایز آن با فلسفه دفاع می‌کرد. 



انتهای پیام/



اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
علی
۰۱:۴۶ ۲۵ بهمن ۱۴۰۲
یه مثلی هست که میگه ،،تاریخ رو قوم پیروز مینویسه،، حالا هم دور، دور غربی هاست خیلی خودتونه اذیت نکنید که چرا اسم دانشمندان ایرانی نیست
Iran (Islamic Republic of)
پسر ابن سینا
۰۹:۵۷ ۱۴ دی ۱۴۰۲
ابن سینا حتی از تسلا هم آی کیوش بالاتره باهوش ترین آدم تاریخ هست
Iran (Islamic Republic of)
محمدرضا
۱۰:۳۳ ۱۷ آذر ۱۴۰۲
چرا ابو علی سینا نیست؟
Iran (Islamic Republic of)
محمدرضا
۱۰:۳۳ ۱۷ آذر ۱۴۰۲
چرا ابو علی سینا نیست؟
Iran (Islamic Republic of)
محمدرضا
۱۰:۳۲ ۱۷ آذر ۱۴۰۲
چرا ابو علی سینا نیست؟
Iran (Islamic Republic of)
محمدرضا
۱۰:۳۲ ۱۷ آذر ۱۴۰۲
چرا ابو علی سینا نیست؟
Iran (Islamic Republic of)
محمدرضا
۱۰:۳۲ ۱۷ آذر ۱۴۰۲
چرا ابو علی سینا نیست؟
Iran (Islamic Republic of)
محمدرضا
۱۰:۳۲ ۱۷ آذر ۱۴۰۲
چرا ابو علی سینا نیست؟
Iran (Islamic Republic of)
محمدرضا
۱۰:۳۲ ۱۷ آذر ۱۴۰۲
چرا ابو علی سینا نیست؟
Iran (Islamic Republic of)
یونس
۱۱:۵۱ ۱۹ آذر ۱۴۰۱
من واقعاً تو دانشمندا همشونو دوست دارم
ولی تسلا کلا یک چیز دیگس
حیف حمایتش نکردن وگرنه الان اختراعات بزرگی که ما الان داریم اون زمان داشتیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۴۳ ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۱
من ضریب هوشیم رو قبلا گرفتم ۱۹۲ شد
Iran (Islamic Republic of)
معصومه حجتی
۰۹:۰۲ ۱۸ فروردين ۱۴۰۱
فقط تسلا بالاترین آیکیو رو داره ۳۱۰ بالاترین آیکیوعه
نابغه ای که از سر زمین و ساکنانش زیاد بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۵ ۱۸ بهمن ۱۳۹۹
دوستانی که میگن ضریب هوشی ابن سینا رو ندادن من یکجایی مقاله ی روانشناسی در مورد محاسبه ی ضریب هوشی خوندم اومده بود ضریب هوشی ابن سینا رو براساس سنش و اثاری که نوشته و علمی که داشته بررسی کرده بود ضریب هوشیش رو نزدیک ۴۰۰تخمین زده بود از طریق محاسبات علمی
Iran (Islamic Republic of)
امیر
۱۷:۴۸ ۰۶ آبان ۱۳۹۹
من ازمون دادم ضریب هوشیم ۱۲۴ هست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۴ ۲۷ شهريور ۱۳۹۹
تسلا همیشه منو به وجد میاره .مخترع اصلی برق که همیشه پشت سیاست ادیسون ناشناخته مونده به نظر من بالاتر از تسلا تو دنیا هنوز نیومده.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۵۱ ۳۰ فروردين ۱۴۰۰
دقیقا همینطوره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۲۰ ۲۴ اسفند ۱۴۰۰
خیلی خیلی موافقم با حرفت دوست عزیز
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۵۶ ۱۳ مرداد ۱۳۹۹
ویلیام جیمز سایدیس باهوش ترین نابغه بوده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۲۹ ۱۰ خرداد ۱۳۹۹
هیچ کس به نیکولا تسلا نمیرسه
Iran (Islamic Republic of)
ایرانی
۲۳:۵۷ ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۷
حضرت شیخ الرئیس ابوعلی سینا که ریاضی دان فیزیک دان متا فیزیک دان منجم شیمی دان روانشناس جغرافی دان زمین شناس شاعر منطق دان فیلسوف سیاست مدار همه چیز دان و نویسنده بزرگ ایرانی بوده که در ۱۷ سالگی مشهور ترین پزشک زمانه شده و علمش با علم پیامبران مقایسه میشده. و به عنوان بزرگترین فیلسوف پیش از دوران مدرن و کتاب هاش در دانشگاه های بزرگ تدریس و برسی میشه. به عنوان یکی از تاثیر گذارترین شخص بر پزشکی جهان و طب سنتی شناخته میشه.
شما هوش رو بر مبنای اختراعات یا خلاقیت های افراد میبینید ولی اگه همچین بزرگانی در گذشته ادامه دهنده ی راه علم نبودند امثال انیشتین و هاوکینگ یا داوینچی و گالیله چجوری میتونستن این موفقیت هارو بدست بیارن.سطحی نگر نباشید لطفا نمیگم اونایی که بالاهستن چیزی بارشون نبوده ولی این ضریب هایی که داده شده واقعی نیست
Iran (Islamic Republic of)
کوروش
۰۰:۲۳ ۲۵ تير ۱۴۰۲
الکی یه چیزی نگو.همین ابوعلی سینا اگه زندگیشو بخونی میفهمی که گفته بود متافزیک ارسطو رو 40 بار خوند و هیچی نفهمید و رفت از یه استاد کمک گرفت.ایران بیشتر شاعر داشت ولی در زمینه علم اگه تاریخو بخونی میفهمی فقط یونان همه کاره بوده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۱۰ ۲۶ فروردين ۱۳۹۷
این دانشمندان غربی طبل های توخالی بیش نیستند. باید از ایرانی ها نام برده میشد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۵۴ ۲۲ مرداد ۱۳۹۶
این دانشمندان ذکر شده بیشتر خلاق بوده اند تا باهوش.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۲ ۰۷ بهمن ۱۳۹۵
پس چرا اسم ابن سینا یاحسابی نیاوردن
Iran (Islamic Republic of)
ابودانا
۲۳:۴۹ ۲۷ دی ۱۳۹۵
اگرچه دانشمندان والای ایرانی جز بزرگان هستند ولی بعید میدونم هیچکدومشون یه چیزی مثل نظریه نسبیت یا اختراع جریان برق AC و مثلش داشته باشند
ولی ایرانیان بزرگی تو آمریکا هستند یکیشون تو ناسا بود فامیلیش نادری
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۱ ۲۲ تير ۱۴۰۰
اقا مگه تو این جهان ، فقط برق شناسی علم هستش ! تازه من برق و دوس دارم ولی به کل علم ها باید احترام گذاشت .
Russian Federation
ناشناس
۰۱:۲۷ ۰۹ آذر ۱۳۹۵
ابوریحان و ابو علی سینا و جمعی دیگر چی شد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۲۷ ۰۸ آذر ۱۳۹۵
باهوشترین دانشمندان تاریخ ایرانی هستند تمام اینها بعد از قرو ن وسطی هستند که بعد از استفاده از منابع دانشمندان ایرانی از ان دوران سیاه بیرون امده اند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۳۷ ۰۸ آذر ۱۳۹۵
دکتر حسابی چی؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۶ ۰۸ آذر ۱۳۹۵
کاش کمی هم از ضریب هوشی دانشمندان وشاعران وسیاستمداران خودمان که درطول تاریخ راهگشای دانشمندان غربی بودن را میگذاشتید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۸ ۰۸ آذر ۱۳۹۵
تاحالا این همه دانشمند یک جا ندیده بودم ):
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۷ ۰۸ آذر ۱۳۹۵
ابو علی سینا ، ابوریحان ، فارابی ، غیاث الدین جمشید کاشانی ، شیخ بهایی ، خواجه نصیرالدین طوسی و......... ، ضریب هوشی نداشتن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۳۲ ۰۸ آذر ۱۳۹۵
ظاهرا" این تشخیص ضریب آی کیو دانشمندان سلیقه ای باشه چون در عصر رنسانس و قبل از آن دانشمندان مسلمان و ایرانی می درخشیدند و دانشمندان غربی با توجه به علم دانشمندان مسلمان پیشرفت کردند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۳۱ ۲۵ اسفند ۱۳۹۹
این نمی گه که نداشتن میگه این افراد باهوشترین افراد تاریخ بودند من ابن سینا رو خیلی دوست دارم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۸ ۰۸ آذر ۱۳۹۵
پس چرا ابن سینا که به عنوان یکی از بزرگترین پزشکان تاریخ بشریت شناخته میشه و کتاب قانون و شفا ایشون قرنها تو دانشگاه های اروپا تدریس میشد رو نیاوردن
جابربن حیان، رازی، ابن هیثم، طوسی و....
اسم این بزرگواران کجاست!!!!!؟؟؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۲۶ ۰۸ آذر ۱۳۹۵
يك بار ديگه برو قسمت داوينچي رو بخون بعد با اينا مقايسه كن
آخرین اخبار