مسعود هاشم زاده مدیر تشخیص و بهداشت سازمان دامپزشکی در گفتگو با
صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان ،با اشاره به شروط استفاده خمیر مرغ در سوسیس و کالباس اظهار داشت:طی سال های اخیر استفاده خمیر مرغ در سوسیس و کالباس به سبب برخی تخلفات و عدم رعایت استاندارهای لازم ممنوع اعلام شد.
وی افزود:اخیرا سازمان استاندارد استفاده از خمیر مرغ در سوسیس و کالباس را در آینده مشروط به رعایت استانداردهای ملی کشورهای مختلف به ویژه اتحادیه اروپا اعلام کرده است.
هاشم زاده با بیان اینکه استفاده از خمیر مرغ با رعایت استانداردهای جهانی مانعی ندارد،گفت: چنانچه تولید خمیر مرغ در کارگاه ها تحت نظارت سازمان دامپزشکی،غذا و دارو و استاندارد باشد مشکلی برای استفاده آن در صنایع تولید کننده فرآوردههای گوشتی وجود ندارد.
به گفته وی کارگاه های غیر بهداشتی فاقد پروانه مشکل اصلی تولید خمیر مرغ هستند.
انتهای پیام/