به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری،شکوهی مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به ضرورت برداشت به موقع محصولات باغی گفت : با پیش بینی افت دما تا 4 درجه زیر صفر ،باغداران با ایجاد شعله و گرما با شاخه های فرسوده ودود کردن در 5 نقطه از باغ در مسیر باد، از سرمازدگی محصولات جلوگیری کنند.
وی افزود :باغداران می توانند با آگاهی از خبرهای هواشناسی ساعتی که دما به زیر صفر می رسد در این باره اقدام کنند .
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: پیش بینی می شود در 115 هزار هکتار از باغ های مازندران امسال 2 میلیون و 700 هزار تن مرکبات برداشت شود.
شکوهی با اشاره به اینکه 2 میلیون و 200 هزار تن از محصول تولیدی امسال پرتقال است افزود : برداشت این محصول 25 آبان آغاز شد و تا پایان آذر ادامه دارد .
وی گفت: تاکنون 120 هزار تن نارنگی اونشوی پیش رس در مازندران برداشت شد و نوع میان رس آن در حال برداشت است که روند برداشت تا پایان آذر ادامه دارد .
انتهای پیام/