به گزارش
حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران، فریده مومند وزیر؛ تحصیلات عالی، هدف برگزاری این جشنواره را ارج گذاری به جایگاه والای دانشجویان، برجسته سازی نقش دانشجویان در روند ثبات پیشرفت علمی، اقتصادی، اجتماعی و دعوت به هم اندیشی یکی از اهداف ومهم و عمده برای تجلیل خواند.
بانو مومند از دانشجویان خواست "تا به کسانیکه، منافع شخصی را بر منافع ملی ترجیح میدهد و در روند فراگیری دروس در دانشگاه چالش ها عظیم را بوجود می آورند و سبب تنش ها میان دانشجویان می گردند از این طور افراد، دوری جسته و اجازه به این اخلال گران
ندهند."
وزیر تحصیلات عالی بر ارقام دانشجویان و استادان کشور اشاره کرد و گفت: اکنون ۳۶ پوهنتون دولتی با ۵۴۷۹ استاد و ۱۲۸ نهاد تحصیلی خصوصی با ۳۷۷۳ استاد در سراسر کشور در حال اجرای فعالیت هستند که مجموعا ۳۰۰۰۰۰ دانشجو در رشته های مختلف مشغول آموزش اند.
وی از مصرف روز افزون بودجه مالی این وزارت به خبرنگاران خبرداد و گفت: وزارت تحصیلات عالی توانست تا با مصرف معقول انکشافی ۶۷ فیصد قبل از ختم سال مالی در اعمار پروژه های تدریسی و لیله ها و تجهیز لابراتوار های مورد نیاز، به مصرف رساند که این رقم تا ختم سال مالی افزایش خواهد پیدا نمود.
حمیدالله فاروقی؛ رئیس دانشگاه کابل، ضمن سپاسگزاری از اتحادیه محلصین برای برگزاری جشنوار برتر محصل سال ۱۳۹۵ به دانشجویان حضور در تالار گفت: در انتخاب دانشجو برتر سال اداره پوهنتون کابل هیچ نقشی ندارد و گزینش دانشجوی برتر به عهده اتحادیه محصلین می باشد.
وی در رابطه به مشکلات و چالش هایی که فرا روی دانشجویان و جوانان رسالتمند کشور قرار دارد، اظهار نگرانی کرد و گفت: یکی از این مشکلات بی توجهی دانشجویان و جوانان بر احساس حق مالکیت در جامعه است که متاسفانه این بی توجهی ها و بی اعتنایی ها، نگران کننده است.
وی، در خصوص بوجود آمدن اتحادیه ها در داخل دانشگاه که نمایندگی از یک سمت و سو می کنند و بوی تبعیض را میدهند، خاطر نشان کرد: با اظهار تاسف این اتحادیه در مراکز دینی، دانشگاه و دیگر نهادها تشکیل شده است که این اتحایه عاقبت خوبی را برای آینده افغانستان در پی نخواهد داشت.
در این جشنواره، حسین اصیل توانست با چاپ نخسین مجموعه شعری اش، لقب برتر دانشجوی سال را به خود اختصاص دهد.
انتهای پیام/