به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
بندرعباس ،ابوالقاسم حسین پور معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی هرمزگان گفت:این میزان هدررفت در قسمت میانی و جزایر هرمزگان قرار دارد که پوشیده از گنبدهای نمکی است.
وی افزود: 46درصد هرمزگان دارای گنبدهای نمکی است که به علت نبود طرح های آبخیزداری روان آب ها شور می شوند.
معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی هرمزگان گفت: بیش از هزار مکان در استان ظرفیت ایجاد طرح آبخیزداری را دارند که بیش از 200میلیون لیترمکعب آب به ظرفیت منابع استان اضافه می کند.
ابوالقاسم حسین پور افزود: با جدا سازی سرشاخه های آب شیرین از گنبدهای نمکی جلوی شور شدن یک میلیارد مترمکعب آب شیرین ،چیزی حدود 3 برابر ظرفیت سدهای استان گرفته می شود.
طرح های آبخیزداری باعث توسعه کشاورزی و تقویت منابع آب شیرین و قنوات و چاه های کشاورزی استان را دارد.
در هرمزگان اکنون 800طرح آبخیزداری مانع از هدر رفت 170میلیون لیتر مترمکعب در سال می شوند.
انتهای پیام/ز