نظارت بر تولید مواد غذایی استان زنجان شدت می گیرد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان در پنجمین همایش روز جهانی غذا با بیان اینکه همایش روز جهانی غذا و دارو در زنجان فعالیت در عرصه تامین سلامت محصولات غذایی جهادی فراموش نشدنی است افزود : نتیجه همت امروز در این زمینه نه تنها در عصر حاضر بلکه در اعصار آینده نیز نمود خواهد داشت.

دکتر بیگلری از وجود 190 کارخانه تولید فرآورده های غذایی در استان خبر داد و گفت : از این تعداد 150 کارخانه دارای پروانه بهداشتی و 40 کارخانه هم دارای مجوز نظارت سازمانی هستند.

وی از نظارت و ارائه مجوز ترخیص کالا از سوی معاونت غذا و دارو از طریق سامانه تی تک خبر داد و گفت : در 6 ماهه نخست امسال 253 کالا بازبینی و 249 مورد آن مجوز ترخیص و واردات گرفت.

دکتر بیگلری از ارائه 5 هزار و 500 فرآورده غذایی به آزمایشگاه های معاونت غذا و داروی استان در 6 ماهه نخست امسال خبر داد و گفت : از این تعداد 11 هزار و 200 نمونه آزمایش شد که متاسفانه هزار و 50 مورد آن ناسالم گزارش شد.

در این همایش از واحدهای تولید فرآورده های غذایی سالم در استان قدردانی شد.


انتهای پیام/ا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.