به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، مسئول موکب شهرستان گناباد در نجف گفت: این موکب روزانه در دو وعده صبحانه و شام اقدام به طبخ و توزیع 15 هزار وعده غذا بین زائرین اربعین در شهر نجف می کند.
حمید ثاقبی افزود: تهیه هفت هزار وعده صبحانه و حدود هشت هزار وعده شام به صورت روزانه توسط خادمین و آشپزهای گنابادی انجام می شود.
وی گفت: همه پرسنل آشپزخانه دارای تاییدیه های بهداشتی هستند و این موکب با همکاری موکب شهرستان بشرویه اقدام به طبخ روزانه 15هزا چای از جمله برای عاشقان ابا عبدالله (ع) می کند.
مسئول موکب شهرستان گناباد در نجف افزود: این موکب امکان اسکان 300 نفر را فراهم کرده است.
انتهای پیام// م.م