به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،مدیرجهاد کشاورزی شهرستان تیران و کرون گفت: هزار و 250 هکتار از باغات شهرستان تیران و کرون زیر کشت درخت های انگور است که سالیانه 15 هزار تن انگور از این باغات برداشت می شود.
محسن حاج عابدی، افزود: انگور تولید شده در مصارف عمومی مردم این شهرستان، عرضه در بازارهای محلی و شهرستان های استان اصفهان استفاده می شود .
وی با اشاره به تولید شیره انگور، بیان داشت: 20درصد از انگور شهرستان امسال برای تهیه شیره و کشمش استفاده می شود .
مدیرجهاد کشاورزی شهرستان تیران و کرون با بیان اینکه شیره انگور نیز به بخش های دیگر استان عرضه می شود، گفت: شیره انگور برای تهیه شربت شیره، تهیه کیک شاهدانه و مصرف روزانه استفاده می شود .
حاج عابدی انگور را محصول انحصاری شهرستان تیران و کرون
اعلام و عنوان کرد: این محصول در شهرستان تیران و کرون به دلیل آب و هوا و خاک باغات
دارای ویژگی خاصی است.
انتهای پیام/م