وی با بیان اینکه در حال حاضر حدود 130 واحد صنعتی در قالب سه شرکت شهرک صنعتی در شهرستان گلپایگان به فعالیت مشغول هستند، افزود: زمینه اشتغال 4 هزار و 500 نفر در این واحدها فراهم شده و تا کنون 70 واحد صنعتی در شهرستان موفق به دریافت زمین شدهاند.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت گلپایگان بیان کرد: در 6 ماهه نخست امسال 3 پروانه بهرهبرداری با اشتغالزایی 14 نفر، 14 فقره جواز تأسیس با اشتغالزایی 194 نفر و یک واحد در قالب طرح توسعه با اشتغالزایی 12 نفر انجام شده است.
یوسفی اظهار داشت: در سال جاری تا کنون 80 واحد صنعتی مورد پایش و به روز رسانی اطلاعات قرار گرفته و تا سه ماهه آینده تمام واحدها مورد پایش و اطلاعات آنها به روز رسانی میشود.
وی با قدردانی از امام جمعه، فرماندار و نماینده شهرستان در مجلس در پیگیری و حمایت از بخش صنعت شهرستان، بیان کرد: در راستای رفع موانع مالیاتی و معوقات بانکی سال گذشته 40 واحد صنعتی و در 6 ماهه نخست امسال پنج واحد صنعتی شهرستان به ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان معرفی شدهاند.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت گلپایگان گفت: با اجرای پروژه رونق اقتصادی دولت در 6 ماهه نخست سال جاری 26 واحد صنعتی به کمیته ستاد تسهیل و رفع موانع استان معرفی شدهاند که در این زمینه 24 میلیارد تومان تسهیلات تخصیص و یا در حال دریافت تسهیلات مورد نظر هستند.
یوسفی تصریح کرد: فراخوان واحدهای صنعتی جهت شرکت در کمیته ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در استان بر اساس اولویت در ثبت سایت بهین یاب بوده است.
وی با بیان اینکه برخی مشکلات زیر ساخت در شهرک صنعتی در دو شهرک صنعتی سعید آباد و گلپایگان برطرف شده است، افزود: فاز دوم شهرک صنعتی گلپایگان فاقد گاز و آب و تلفن است.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت گلپایگان احداث ایستگاه آتش نشانی در شهرک سعید آباد را نیاز اساسی در این شرکت عنوان کرد و بیان کرد: برخی از شهرکهای صنعتی مستقر در شهرک نیوان ابتکار(سایپا) دارای مشکل عدم دریافت اسناد مالکیتی هستند.
یوسفی گفت: در شهرستان گلپایگان 15 معدن وجود دارد که از این تعداد 3 واحد نیمه فعال و 3 واحد تعطیل هستند، این معادن زمینه اشتغال 78 را فراهم کرده است.
وی با بیان اینکه حوزه تجارت شامل اصناف، مشاغل خانگی و آرد و نان است، گفت: وظیفه صنعت، معدن و تجارت در راستای نظارت و تنظیم بازار در بخش عمده فروشی و خرده فروشی است.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت گلپایگان گفت: در حال حاضر حدود 4 هزار و 500 واحد صنفی دارای پروانه کسب در شهرستان هستند که در 6 ماهه نخست امسال برای 360 واحد پروانه کسب صادر شده است.
یوسفی با بیان اینکه تولید در واحد های صنفی نیازمند حمایت است، ابراز کرد: قطعأ تسهیلات صنفی باید مورد توجه قرار گیرد و برای مشاغل خانگی نیز اعتبارات بالاتری نسبت به سال به گذشته در نظر گرفته شود.
وی بیان کرد: در 6 ماهه نخست امسال 2 هزار و 532 بازرسی از واحدهای صنفی در شهرستان انجام شده که از این تعداد بازرسی برای 185 واحد پرونده تخلف تشکیل و به تعزیرات حکومتی معرفی شدهاند.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت گلپایگان ادامه داد: در 6 ماهه نخست امسال 154 گزارش مردمی از طریق سامانه 124 ارسال شده است، همچنین بری نظارت و ساماندهی در اصناف شهرستان 86 گشت مشترک با نیروی انتظامی، شبکه بهداشت و درمان و اداره دامپزشکی و سایر اتحادیههای ذیربط انجام شده است.
یوسفی در پایان خواستار عضویت شهروندان گلپایگانی دارای بالای سن 18 سال در انجمن مردم نهاد اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان شد.
انتهای پیام/م