به گزارش خبرنگار
گروه اخبار داغ فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان: رییس پلیس فتا استان کرمانشاه با بیان اینکه سمساریها یکی از کسبو کارهای سنتی هستند که این روزها فعالیت گستردهتری در فضای مجازی دارند، گفت: این کسبو کارها چنان رونق یافته است که برخی از افراد با راهاندازی سایتهای تبلیغاتی رایگان برای خرید و فروش ملزومات اضافی و مازاد شهروندان از قبل آگهی های دریافتی درآمد خوبی دارند. اما نکته اینجاست که در تبلیغات بارگذاری شده در این سایتها گاها افراد مجرم و کلاهبردار با قصد و نیت شوم در تلاش هستند تا از دیگر کاربران سوءاستفاده کنند.
سرهنگ علی کریمی در گفتوگو با خبرنگار پايگاه خبري پليس فتا با بیان اینکه هیچ تضمینی برای صحت و سقم آگهیها وجود ندارد هر شخصی میتواند آگهی تقلبی گذاشته و به واسطه آن اقدام به سوءاستفاده نماید به کاربران هشدار داد: حتما در خرید از این سایتها دقت لازم را داشته باشند تا در دام مجرمان سایبری نیفتند.
وی با بیان اینکه خریداران حتماً مشخصات فرد فروشنده را یاداشت و نگهداری نمایید تا در صورت هرگونه مشکلی به اطلاعات فروشنده دسترسی داشته باشید، افزود: همچنین برای تحویل گرفتن کالا باید به صورت حضوری مراجعه و سعی کنید در محل عمومی قرار بگذارید و تا جای ممکن از خرید کالا به صورت غیر حضوری اجتناب نمایند.
سرهنگ کریمی ادامه داد: کاربران نسبت به کالاهایی که قصد خرید از طریق این سایتها را دارند اطلاعات کافی جمعآوری نمایند و دقت لازم را در خرید انجام دهند و سعی نمایند پرداخت پول را بعد از رویت کالا و حضوری انجام دهند.
رئیس پلیس فتا کرمانشاه همچنین در توصیه به فروشندگان کالاها در این سایتها گفت: در صورتی که قصد فروش کالا در منزل را دارید در ساعاتی که در خانه تنها هستید به هیچ عنوان کسی را به داخل منزل راه ندهید.
وی همچنین با اشاره به اینکه گاهی برخی کاربران به جهت ایجاد مزاحمت و انتقام اقدام به درج شماره تلفن فرد قربانی در ذیل آگهیها مینمایند، گفت: این کار جرم است و با فرد متخلف برخورد خواهد شد.
وی در پایان گفت: از هموطنان درخواست میکنیم در صورت مواجه با موارد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرسCyberpolice.ir بخش تماس با ما اعلام نمایند.
منبع: پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا
انتهای پیام/