هفتمین روز از بیست و دومین نمایشگاه مطبوعات؛ با آیین رونمایی و نقد چند کتاب همراه شد.

هفتمین روز نمایشگاه مطبوعات، کتاب‌ها حرف بیشتری برای گفتن داشتندبه گزارش خبرنگار حوزه ادبیات گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ هفتمین روز از نمایشگاه مطبوعات با استقبال بیشتری از سوی بازدیدکنندگان مواجه شد.

از برنامه‌های هفتمین روز نمایشگاه می‌توان به رونمایی از کتاب «فهرست مجله‌ها» با حضور استاد سید فرید قاسمی؛ محقق مطبوعات اشاره کرد. همچنین رونمایی از سه کتاب حاج عمار، پرواز با آتش و عاشقانه های جنگ از دیگر برنامه های این روز از نمایشگاه بود.

از نشست های هفتمین روز  نمایشگاه؛ نشست تخصصی «سهم ادبیات و قصه گویی در مطبوعات کودک و نوجوان» بود که با حضور سوسن طاقدیس و مجید راستین برگزار شد. 

سوسن طاقدیس در این نشست اظهار داشت: خوشبختانه به این مسئله پی برده ایم که ادبیات پایه و ریشه دیگر هنرهاست و ادبیات حوزه کودک و نوجوان از مهم ترین حوزه های آن به شمار می‌رود. 

وی افزود: در حقیقت هر هنری نوعی قصه است که بازگو می شود؛ مثلا شعر قصه ای است که به نظم گفته می شود، موسیقی قصه ای بوده که با صدا همراه است. حتی می توان گفت اگر قصه نباشد سینما هم وجود نخواهد داشت.

از مهمانان هفتمین روز نمایشگاه هم می توان به محمدرضا نعمت زاده؛ وزیر صنعت معدن تجارت، سید حسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت،حجت الاسلام شهیدی محلاتی؛ معاون رئیس جمهور، نماینده ولی فقیه و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و عموهای فیتیله ای اشاره کرد.

هنرمندان و ورزشکاران هم فرصت را غنیمت شمرده و در هفتمین روز نمایشگاه حضور بهم رساندند. از جمله آنها می توان به عبدالرضا اکبری، آناهیتا نعمتی، مونا فرجاد، سید مهدی رحمتی و ... اشاره کرد.

نقد کتاب «دا» با حضور سرهنگ جانباز علی قمری پیرامون ناگفته های جنگ ایران و عراق هم در این روز برگزار شد.

از دیگر حاشیه های هفتمین روز نمایشگاه آموزش خبرنگاری توسط اساتید خبرنگاری برای علاقه‌مندان به این عرصه بود.

همچنین آیین رونمایی از جلد دوم کتاب حقوق مطبوعات اثر زنده یاد دکتر کاظم معتمد نژاد؛ پدر روزنامه نگاری ایران با حضور دکتر حسام الدین آشنا، دکتر مهدی محسنیان و دکتر گیتا علی آبادی مدیر کل دفتر مطالعات رسانه ها برگزار شد.

در توضیح این کتاب می توان گفت که در 311 صفحه به دغدغه های دکتر معتمدنژاد پیرامون روزنامه‌نگاری و مطبوعات با نگاهی حقوقی پرداخته شده است.

دکتر حسام الدین آشنا در این نشست پیرامون ویژگی های دکتر کاظم معتمدنژاد اظهار داشت: مرحوم معتمد‌نژاد یکی از معدود اساتید علوم انسانی برخوردار از برنامه‌های پژوهشی شخصی بود. وی بنیانگذار بسیاری از حوزه های تخصصی در رشته علوم ارتباطات بود و در عرصه مطبوعات و روزنامه نگاری مدیون این استاد برجسته هستیم. در حقیقت بقای دانش ارتباطات وابسته به این شخصیت است و اگر او نبود شاید دانش ارتباطات به این شکل در کشور وجود نداشت و نکته دیگر آن که ارتقای این دانش هم محصول عملکرد اوست.




انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.